Kimbino
Kimbino
REKLAMA
TESCOMA
3/5

TESCOMA leták 2024 - pozrite si nový katalóg Tescoma výrobkov

TESCOMA leták

Leták TESCOMA prináša množstvo kvalitných kuchynských potrieb

3/5
Actual brochure

Obchod TESCOMA je medzi slovenskými zákazníkmi jedným z najznámejších aj vďaka svojej širokej ponuke kvalitného tovaru za skvelé ceny do domácnosti. Patrí medzi najúspešnejšie obchody na slovenskom trhu v tejto oblasti. V obchode TESCOMA nájdete všetko, čo potrebujete pre svoju kuchyňu a domácnosť. Výhodne ich viete získať vďaka pravidelným Tescoma akciám a výhodným ponukám. Aké akcie sa nachádzajú v najnovšom Tescoma letáku platnom od 01.03.2024? Detaily nájdete tu.

Pre tých, ktorí hľadajú ešte viac úspor a noviniek, nové letáky TESCOMA vychádzajú nepravidelne, ale sú plné atraktívnych ponúk na výrobky Tescoma, od kuchynských potrieb až po dekorácie do domácnosti. Ak chcete mať stále dokonalý prehľad o Tescoma akciách, odporúčame pravidelne sledovať našu stránke Kimbino.sk. Ak ste si vyhliadli niektoré produkty a máte záujem o kúpu, navštívte webovú stránku tescoma.sk, kde si produkty jednoducho objedáte s doručením k vám domov.

 

Sledujte ponuku TESCOMA online a získajte prístup k exkluzívnym online akciám a zľavám, ktoré nie sú dostupné v tradičných predajniach. Najnovší TESCOMA katalóg jar 2024 už ste čítali? V ňom objavíte najnovšie trendy a inovácie od TESCOMA, ako aj sezónne ponuky, ktoré zaručene obohatia vašu kuchyňu a domácnosť.

Katalógy TESCOMA sú navrhnuté tak, aby poskytovali hlbší pohľad na vybrané produkty a prinášali inšpiráciu pre vaše domáce projekty. Vďaka dlhšej platnosti ponúkajú katalógy skvelú príležitosť na plánovanie vašich nákupov a využívanie Tescoma akcií po celý rok. Tak neváhajte a objavte, čo všetko nový Tescoma leták a katalóg majú pre vás pripravené. S TESCOMA sa vaša kuchyňa a domácnosť zmenia na miesto plné štýlu a pohodlia.

TESCOMA – všetko, čo vaša kuchyňa potrebuje

Shop

TESCOMA je česká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu originálnych kuchynských potrieb. História spoločnosti sa začala písať v roku 1992 v Zlíne. Dnes nájdete výrobky TESCOMA po celom svete. Predávajú sa vo viac ako 130 krajinách. U nás môžete nakupovať v predajniach TESCOMA v nasledujúcich mestách v  Bratislava, Prešov, Nitra, Žilina, Košice a Banská Bystrica.

Okrem návštevy kamennej predajne si môžete výrobky TESCOMA kúpiť aj prostredníctvom e-shopu. Otváracie hodiny jednotlivých predajní aj ďalšie dôležité informácie o spoločnosti si môžete pozrieť na oficiálnom webe predajcu tescoma.sk.

Leták TESCOMA ponúka široký výber kvalitných kuchynských potrieb. Napriek tomu ste v ňom nenašli to, čo aktuálne potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield. Ponuka v letákoch Bývanie, nábytok, záhrada budete možno zaujímavejšia.

Sortiment TESCOMA

Assortment

Ponuku TESCOMA tvorí široký sortiment potrieb do kuchyne. Spoločnosť ponúka viac než 7000 produktov, pričom každý rok svoje portfólio rozšíri o približne 300 TESCOMA noviniek. Všetky kuchynské potreby od TESCOMA sú originálne, kvalitné a dokonale funkčné. Dôkazom je cez 700 patentov a viacero ocenení.

Či už hľadáte pomôcky na varenie, pečenie, stolovanie alebo rôzne vonkajšie aktivity, nákup v TESCOMA bude tou správnou voľbou. A vďaka výpredajom, ktoré obchod pravidelne organizuje, ešte aj ušetríte. Neveríte? Tak to ste ešte isto nečítali najnovší TESCOMA katalóg jar 2024.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Stôl
Stolička
Polica
Kuchynská linka
Zrkadlo
Kvetináč
Váza
Vešiak
Panvica
Čerpadlo
Mop
Taniere
Žehliaca doska
Sviečky

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
TESCOMA

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.