Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Orion
3/5

Orion leták od 08.03.2024 → Akciový katalóg Apríl

Orion leták

Leták Orion

3/5
Actual brochure

Orion je uznávaným a obľúbeným obchodom na slovenskom trhu, ktorý si vďaka svojej skvelej ponuke a zaujímavým akciám vydobyl pozíciu veľkého hráča v oblasti domácich potrieb a kuchynského vybavenia. Ponúka prakticky všetko, čo by ste mohli potrebovať pre váš domov, a to všetko za vynikajúce ceny. Pravidelné novinky a výhodné akcie sú dôkazom snahy Orion prinášať zákazníkom to najlepšie. Najnovší Orion leták, platný od 08.03.2024, je k dispozícii na prezeranie tu, kde sa môžete oboznámiť s aktuálnymi ponukami.

Orion vydáva nové letáky s rôznou periodicitou, a preto môže byť sledovanie všetkých aktuálnych akcií výzvou. Avšak, s Orion online letákmi to bude jednoduché. Už vám neunikne žiadna výhodná akcia, keďže najnovšie ponuky a zľavy sú vždy na dosah ruky vďaka Kimbino.sk. Najnovší Orion leták prinesie množstvo atraktívnych ponúk, z ktorých si určite nájdete tie pravé pre vašu domácnosť.

Orion katalóg, a to konkrétne Orion katalóg 2024, poskytne komplexný prehľad o sortimente produktov, ktoré Orion ponúka. Tento katalóg je ideálnym sprievodcom pre všetkých, ktorí hľadajú inšpiráciu alebo potrebujú doplniť svoje domáce vybavenie o nové kúsky. Orion leták 2024 bude vaším sprievodcom pre najlepšie akcie a zľavy, ktoré Orion pripravuje pre svojich zákazníkov.

Jednou z najvýznamnejších udalostí, ktorú Orion organizuje, je Orion Black Friday. Počas tejto akcie môžete očakávať neuveriteľné zľavy na široký sortiment produktov. Orion Black Friday je ideálnou príležitosťou pre všetkých, ktorí chcú nakupovať efektívne a za najlepšie ceny.

Orion sa zameriava na poskytovanie širokého spektra kvalitných produktov za cenovo dostupné ceny, čím si získava lojalitu svojich zákazníkov. Nech už hľadáte nové kuchynské potreby, dekorácie do domácnosti alebo praktické pomocníky do domácnosti, Orion má pre vás vždy pripravené atraktívne ponuky. Sledujte Orion letáky a Orion katalóg online, aby ste boli vždy informovaní o najnovších akciách a mohli využiť tie najlepšie ponuky, ktoré Orion ponúka.

Orion tvorí množstvo slovenských domácnosti

Shop

Spoločnosť Orion bola založená v roku 1992. Už krátko po svojom vzniku sa stala popredným českým veľkoobchodom v oblasti domácich potrieb. Nakupovať domáce potreby Orion môžete v nasledujúcich slovenských mestách Bratislava, Ružomberok, Trnava, Nové Zámky, Liptovský Mikuláš a Banská Bystrica.

Okrem návštevy kamennej predajne Orion, môžete využiť aj online nákup prostredníctvom e.shopu. Aktuálne otváracie hodiny predajní a všetko potrebné o online nákupe nájdete na oficiálnom webe predajcu oriondomacepotreby.sk.

Ponuka aktuálneho Orion letáku je pestrá a výhodná. Napriek tomu ste v ňom nenašli tovar podľa vašich predstáv? Skúste pozrieť letáky ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. Ponuka od JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Tupperware, Mountfield a TESCOMA sa možno viac trafí do vášho vkusu.

Sortiment Orion

Assortment

Ponuka Orion zahŕňa široký sortiment  domácich potrieb. Nájdete tu vybavenie do kuchyne, na stolovanie, do zvyšku domácnosti aj do záhrady. Či už hľadáte nové hrnce, výbavu na grilovanie, potreby na upratovanie alebo ďalšie užitočné maličkosti do domácnosti, nákup v Orion domácich potrebách bude tá správna voľba.  

Vďaka nákupu v Orion hravo a výhodne vybavíte celú svoju domácnosť. Aktuálny Orion leták vám pomôže veľa ušetriť.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Gril
Stolík
Stôl
Umývadlo
Wc
Kôš
Váza
Vešiak
Kvety
Panvica
Kôš na bielizeň
Postele
Svietnik

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Orion

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.