Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Hecht
3/5

Hecht leták od 19.02.2024 + ponuka na budúci týždeň

Hecht leták

Hecht leták poteší vás aj vašu záhradu

3/5
Actual brochure

Nový leták aj katalóg Hecht vychádzajú rôzne. Jedno však majú spoločné. Vždy sú plné zaujímavých Hecht akcií. Nákup záhradnej techniky z dielne Hecht je preto vždy veľmi výhodný. Aké Hecht akcie na vás čakajú od 19.02.2024?  To si môžete pozrieť tu.

Obchod Hecht je známy kvalitnou záhradnou technikou. Mimoriadnej obľube sa tešia najmä Hecht krovinorezy, no za výhodné ceny tú kúpite aj ďalšie záhradné spotrebiče. Sledujte preto ponuku obchodu Hecht pravidelne a nenechajte si ujsť žiadnu špeciálnu akciu.

Katalóg s názvom Hecht leták ste už čítali? Nájdete v ňom výber tých najlepších Hecht produktov. A ako vždy, za výhodné ceny.

 

Hecht - popredný český špecialista na záhradnú techniku

Shop

Česká spoločnosť Hecht bola založená v roku 1994. Zameriava sa prevažne na predaj rôznej záhradnej techniky. Už krátko po vzniku spoločnosti sa jej výrobky tešili veľkej popularite, Dnes sú produkty Hecht dodávané do všetkých krajín Európskej únie a aj vybraných krajín mimo EÚ. Hecht preto právom patrí medzi najväčších distribútorov záhradnej techniky v strednej Európe.

Predajnú sieť Hecht tvorí množstvo obchodov naprieč Európou. U nás nájdete predajňu Hecht napríklad v nasledujúcich mestách .

Kompletnú predajnú sieť spoločnosti, otváracie hodiny jednotlivých predajní a všetky potrebné informácie o nákupe nájdete na oficiálnom webe spoločnosti hecht.sk.  

Záhradná technika Hecht, to je množstvo kvalitných výrobkov za dostupné ceny. Napriek tomu ste medzi Hecht akciami nenašli produkt, ktorý aktuálne potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. Akciová ponuka v JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield vás možno osloví viac.

 

Sortiment Hecht

Assortment

V ponuke obchodu Hecht nájdete široký sortiment záhradnej techniky, ako sú krovinorezy, kosačky, traktory, vyžínače, posypové vozíky, kultivátory či snežné frézy. Či už hľadáte malého záhradného pomocníka alebo obrovskú záhradnú techniku, návšteva Hecht predajne bude tá správna voľba.

Firma Hecht si navyše mimoriadne zakladá aj na kvalitnom servise. V Českej republike preto vlastní veľký sklad náhradných dielov, kde sú k dispozícií Hecht náhradné diely snáď na všetky produkty z portfólia spoločnosti.

Okrem záhradnej techniky plánuje Hecht v budúcnosti rozšíriť svoje portfólio aj o ďalšie produkty. Už dnes preto firma úspešne pracuje na vývoji kvalitných elektrobicyklov, štvorkoliek a skútrov na akumulátorový pohon

Aktuálne Hecht akcie nájdete v letáku Hecht leták. Nenechajte si ujsť žiadnu z nich a starajte sa o svoju záhradu profesionálne, no cenovo výhodne. S Hecht produktami vám vaša záhrada doslova rozkvitne pod rukami. 

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Kábel
Adaptér
Gril
Kosačka
Vankúš
Rošt
Pohovka
Kreslo
Stolík
Stôl
Stolička
Zásuvka
Záhradný nábytok
Pracovná doska
Batéria
Kôš
Nabíjačka
Plachta
Bazén
Hojdačka

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.