Kimbino
Zvoľ mesto
Kimbino
Zvoľ mesto
REKLAMA

Tchibo leták - nový katalóg od 28.10.2024

REKLAMA
Tchibo
REKLAMA
Tchibo
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tchibo leták

Leták Tchibo prináša nový Svet Tchibo

3.5/5
Actual brochure

Nájde sa len málo ľudí, ktorí by nepoznali obchod Tchibo. Patrí totiž k lídrom na slovenskom trhu. Tchibo ponúka v podstate všetko, čo potrebujete. A hlavne, za skvelé ceny. Tchibo pre Vás pravidelne pripravuje nové akcie. Aké zľavy sa nachádzajú v najnovšom letáku Tchibo platnom od 28.10.2024 ? To si môžete pozrieť tu.

Nové letáky Tchibo vychádzajú každý utorok. Mať stále dokonalý prehľad o výpredaji Tchibo sa preto môže zdať byť zložité. S nami to však bude hračka. Sledujte ponuku Tchibo online a už vám neutečie žiadna výhodná ponuka. Najnovší leták Tchibo Dobrodružstvo v prírode ste už čítali? Okrem letákov vydáva obchod Tchibo katalóg. V katalógu nájdete ponuku celého sortimentu z určitej kategórie.

Tchibo – vždy nové, vždy iné

Shop

Spoločnosť Tchibo vznikla v roku 1949 v Nemecku. Prvotnou myšlienkou zakladateľa Tchibo, Maxa Herza, bolo zasielanie kávy poštou v praktických dózach. Prvá predajňa Tchibo bola otvorená v roku 1955 v Hamburgu. Dnes pôsobí Tchibo v 9 európskych krajinách a jeho predajná sieť sa skladá z viac ako 1000 obchodov. U nás môžete nakupovať v predajniach Tchibo v nasledujúcich mestách v Bratislava, Košice, Banská Bystrica, Prešov, Trenčín a Nitra.

Okrem návštevy kamennej predajne si môžete tovar od Tchibo zakúpiť aj prostredníctvom Tchibo shopu. Otváracie hodiny jednotlivých predajní aj ďalšie dôležité informácie o spoločnosti si môžete pozrieť na oficiálnom webe predajcu tchibo.sk.

Leták Tchibo ponúka pestrý výber tovaru. Napriek tomu ste v ňom nenašli to, čo aktuálne potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie 1day, Albi, AliExpress, ALLTOYS, Andrea Shop, Auto Kelly, BENU Lekáreň, Dr. Max, Dráčik a Flying Tiger Copenhagen. Ponuka v Ostatné budete možno zaujímavejšia.

Sortiment Tchibo

Assortment

Ponuku predajní Tchibo tvoria výrobky zo všetkých tematických oblastí. Okrem dobrej kávy a doplnkov potrebných k jej príprave, tu kúpite aj kvalitný bytový textil, oblečenie pre ženy, mužov a deti a mnoho pomôcok, ktoré sa vám zídu pri aktívnom trávení voľného času.

Tchibo pravidelne prináša najlepšiu kvalitu za férové ceny. Neveríte? Leták Tchibo Dobrodružstvo v prírode vás rýchlo presvedčí. 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA