Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Zoohit
3/5

Zoohit leták od 01.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Zoohit leták

Zoohit leták uspokojí aj tých najnáročnejších domácich miláčikov

3/5
Actual brochure

Chovateľské potreby a krmivá od Zoohit nakupujú milióny spokojných zákazníkov v celej Európe. Nie je preto žiadnym prekvapením, že sa tento obchod teší veľkej obľube aj na našom trhu. Veď v ponuke obchodu Zoohit nájdete všetko, čo len si môže váš domáci miláčik priať. A to vďaka pravidelným Zoohit zľavám za výhodné ceny.

Tešiť sa na tie najlepšie akcie a novinky môžete v Zoohit letáku, ktorý pre svojich zákazníkov obchod pravidelne pripravuje. Ten najnovší, platný od 01.04.2024, si môžete prelistovať tu.

Tie najlepšie akciové produkty od Zoohit sa vypredávajú neuveriteľne rýchlo. Sledujte s nami ponuku Zoohit online a nezmeškajte už žiadny z nich. Okrem pravidelného letáku sa môžete tešiť aj na Zoohit magazín, v ktorom okrem inšpirácie na vás čaká aj množstvo rád, ktoré ocenia začínajúci aj skúsení chovatelia.

Zoohit sa stará o blaho domácich miláčikov už viac ako 20 rokov

Shop

Chovateľské potreby Zoohit patria pod spoločnosť Zooplus AG, ktorá vznikla v roku 1999 v nemeckom Mníchove, odkiaľ postupne expandovala do ďalších európskych krajín. Dnes môžu vďaka tomu nakupovať chovateľské potreby a krmivá Zoohit zákazníci v 30-tich štátoch, ako napríklad Rakúsko, Maďarsko, Dánsko či Grécko.

Slovenskí zákazníci môžu chovateľské potreby v internetovom obchode Zoohit nakupovať od roku 2011. E-shop Zoohit a všetky dôležité informácie o nákupe nájdete na oficiálnej webovej stránke obchodu zoohit.sk.

Leták Zoohit ponúka chovateľské potreby za akciové ceny. Napriek tomu ste v ňom nenašli to, čo aktuálne váš domáci miláčik potrebuje? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Ostatné. Chovateľské potreby a krmivá od Auto Kelly, Tchibo, Fotolab, Dráčik, Dr. Max, AliExpress, 1day, PetCenter, Andrea Shop a BENU Lekáreň budú možno výhodnejšie.

Sortiment Zoohit

Assortment

V obchode Zoohit si môžete vybrať z viac ako 7000 produktov určených pre mačky, psy a ďalšie malé zvieratá. Nájdete tu rôzne druhy krmív – granule, konzervy, kapsičky, mištičky, maškrty aj doplnky stravy a to všetko najvyššej kvality od lídrov na trhu, ako sú Brit, Eukanuba, Purina, Royal Canin, Purizon, Rocco, My star, Lukullus a mnohé ďalšie.

Ponuku rozširujú pomôcky zamerané na starostlivosť o hygienu, výcvikové pomôcky, hračky, vodítka, akváriá či napájadlá. Jednoducho, nech už hľadáte pre vášho domáceho miláčika čokoľvek, v obchode Zoohit to ľahko kúpite z pohodlia vašej domácnosti.

Pozrite si najnovšie Zoohit zľavy v letáku s názvom Zoohit leták a chovateľské potreby a krmivá už viac nebudete chcieť nakupovať nikde inde.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.