Kimbino
Kimbino
REKLAMA
TOP Drogéria
3/5

TOP Drogerie leták od 15.04.2024 - Aktuálna akciová ponuka

TOP Drogéria leták

TOP Drogéria leták sa postará o vás aj vašu domácnosť

3/5
Actual brochure

Leták TOP Drogéria prináša každých 14 dní akciový sortiment zložený z približne 60 produktov známych značiek. V obchodoch TOP Drogéria Slovensko tak nakúpite kozmetiku aj čistiace prostriedky za výhodné ceny.

Pozrite si, aké zľavy si pre vás pripravil najnovší leták TOP Drogéria TOP Drogéria leták platný od 15.04.2024. Nájdete v ňom zľavy na známe drogistické značky ako je Palette, Pampers, Taft či Bref. Prelistovať si ho môžete tu.

 

TOP Drogéria - známe značky za výhodné ceny

Shop

Sieť obchodov TOP Drogéria ponúka klasický drogistický tovar od kozmetiky až po sortiment čistiacich produktov do domácnosti. Hoci ide o pomerne mladú sieť drogérií, ktorá má u nás konkurentov silných značiek, už krátko po svojom vzniku si získala množstvo pravidelných zákazníkov. Nakupovať v TOP Drogéria Slovensku tak už dnes môžete vo viac ako 130 väčších aj menších mestách, zastavte sa v predajni napríklad v .

Kompletnú predajnú sieť TOP Drogéria, otváracie hodiny jednotlivých predajní a všetky potrebné informácie o online nákupe nájdete na oficiálnom webe spoločnosti topdrogerie.sk.

TOP Drogéria ponúka široký sortiment známych značiek za akciové ceny. Napriek tomu ste v letáku TOP Drogéria nenašli to, čo aktuálne potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Drogéria, kozmetika. Akciová ponuka drogérie v Teta drogerie, dm drogerie, Avon, Oriflame, Mary Kay, Dedra, 101 drogerie, Notino, TEVOS drogérie a Retrogéria vás možno osloví viac.

 

Sortiment TOP Drogéria

Assortment

V ponuke obchodov TOP Drogéria je k dispozícii široký sortiment drogistického tovaru. Kúpite tu plienky, kozmetiku určenú na starostlivosť o bábätka, dekoratívnu kozmetiku, rôzne sprchové gély, šampóny, čistiace prostriedky do domácnosti, no jedným slovom všetko čo potrebujete na osobnú starostlivosť alebo starostlivosť o domácnosť.

Celý sortiment TOP Drogéria Slovensko je vystavaný z produktov známych značiek. Kúpite tu napríklad farby na vlasy od Palette, zubnú pastu od Colgate, či šampóny Dixi. A vďaka pravidelným akciám a špeciálnych ponukám zvyčajne za akciové ceny. Ak teda hľadáte drogistický tovar za výhodné ceny, návšteva niektorej zo 130 predajní TOP Drogéria bude tou správnou voľbou.

Aktuálny leták TOP Drogéria s názvom  TOP Drogéria leták vás určite presvedčí o tom, že nákup drogérie v tomto obchode bude tá správna voľba. Nezabudnite, že nové akcie od TOP Drogéria sú dostupné každé 2 týždne. Nenechajte si ich ujsť. Byť krásna vy aj vaša domácnosť sa dá aj za výhodné ceny.

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Hubka
Šampón
Farba na vlasy
Odličovač
Telové mlieko
Mydlo
Dezodorant
Antiperspirant
Zubná pasta
Zubná kefka
Ústna voda
Čistiaci prostriedok
Wc blok
Toaletný papier
Ariel
Coccolino
Domestos
Lenor
Lovela
Nivea

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.