Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Sportisimo
3/5

Sportisimo leták od 01.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Sportisimo leták

Leták Sportisimo

3/5
Actual brochure

Len málokto nepozná obchod Sportisimo. Tento reťazec patrí medzi lídrov na slovenskom trhu. Obchod Sportisimo je medzi zákazníkmi známy širokou ponukou tovaru a taktiež skvelými cenami. Väčšina zákazníkov tu nakúpi v podstate všetko, čo práve potrebuje. Sportisimo svojich zákazníkov pravidelne teší novými a výhodnými akciami. Aké výpredaje Sportisimo na vás čakajú od 01.04.2024 ? To si môžete pozrieť v novom Sportisimo letáku. Nájdete ho tu.

Sportisimo letáky vychádzajú nepravidelne. Udržať si dokonalý prehľad o akciách v Sportisimo sa preto môže zdať byť zložité. S nami to však bude hračka. Sledujte Sportisimo online a už vám neutečie žiadna akcia či výpredaj. V najnovšom letáku Sportisimo nájdete výhodný výpredaj. Vybrali ste si už z neho svojho favorita?

Sportisimo – popredný športový reťazec

Shop

Česká maloobchodná spoločnosť so športovým sortimentom Sportisimo expandovala na náš trh v roku 2008.  Predajnú sieť spoločnosti naprieč Slovenskou a Českou republikou tvorí viac ako 140 predajní. U nás môžete navštíviť Sportisimo predajňu v nasledujúcich mestách Bratislava, Liptovský Mikuláš, Trenčín, Zvolen, Košice a Poprad.

Otváracie hodiny jednotlivých predajní a ďalšie dôležité informácie o spoločnosti si môžete pozrieť na oficiálnom webe predajcu sportisimo.sk.

Leták Sportisimo  ponúka široký výber športových potrieb a oblečenia a obuvi. Napriek tomu ste si nevybrali? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bonprix, Pepco, Deichmann, Intersport, Takko, Kik, Baťa, Astratex, CCC a EXIsport. Ponuka v Odev, obuv a šport budete pre vás možno zaujímavejšia.

Sortiment Sportisimo

Assortment

V sortimente Sportisimo nájdete všetko potrebné pre šport a voľný čas. Ľahko si tu vyskladáte kompletnú výbavu na lyžovanie, turistiku, in-line korčulovanie, fitness, cyklistiku či ďalšie voľnočasové aktivity. 

Výber tých najlepších ponúk nájdete v aktuálnom letáku Sportisimo výpredaj. Kompletný sortiment Sportisimo si môžete pozrieť v Sportisimo katalógu.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Sportisimo

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.