Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Sintra
3/5

Sintra leták od 04.03.2024 + ponuka na budúci týždeň

Sintra leták

Sintra leták – lacné potraviny privátnych aj známych značiek

3/5
Actual brochure

Sintra potraviny môžeme smelo zaradiť k tým najznámejším medzi slovenskými zákazníkmi. Stali sa totiž na Slovensku jedným z lídrov trhu. V obchode Sintra nájdete všetko, čo potrebujete a k tomu za skvelé ceny. Nová akcia? Tú pre svojich zákazníkov pripravuje Sintra pravidelne. Aktuálny Sintra leták, platný od 04.03.2024 nájdete tu.

Sintra leták vychádza vždy pondelok a platí celý nadchádzajúci týždeň. V letáku nájdete výber tých najlepších akcií od potravín Sintra. Zaujíma vás leták sintra Poprad? Sledujte obchod Sintra online a už vám neunikne žiadna nová ponuka. Aktuálny leták Sintra Sintra leták, ste už čítali?

Sintra potraviny

Shop

Obchod Sintra, celým názvom SINTRA spol. s.r.o. Odštepný závod Poprad je nástupcom časti bývalého ZDROJ Košice. Najstaršie korene potravín Sintra siahajú ešte do roku 1951. Sintra, ako ju poznáme dnes, na trhu pôsobí od roku 1994. Obchodnú sieť potravín Sintra tvorí 29 prevádzok v lokalite východného Slovenska. Nakupovať v obchode Sintra môžete napríklad v nasledujúcich mestách Poprad, Vysoké Tatry, Ždiar, Svit, Spišská Nová Ves a Kežmarok.

Otváracie hodiny jednotlivých prevádzok sú rôzne. Zoznam všetkých obchodov Sintra aj s ich otváracími hodinami nájdete na oficiálnom webe obchodu sintrapoprad.sk.

Ponuka potravín Sintra zahŕňa pestrú paletu potravín. Nenašli ste napriek tomu v akciovom Sintra letáku to, čo ste potrebovali? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety. Letáky Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Libex, Metro, KON - RAD, Koruna a COOP Jednota budú pre vás možno zaujímavejšie.

Sortiment Sintra

Assortment

V ponuke potravín Sintra nájdete pestrú ponuku mliečnych výrobkov, trvanlivých potravín a nápojov. Sortiment obchodu zahŕňa ponuku výrobkov známych značiek a vlastnej značky CBA.

Pod privátnou značkou CBA nájdete celý sortiment potravín od mliečnych výrobkov, cez mäsové výrobky až po alkoholické a nealkoholické nápoje.

Akciový lelák Sintra vyberá najlepšie ponuky privátnej značky, ale aj akciové potraviny známych značiek. Ponuka v aktuálnom letáku Sintra Sintra leták je naozaj výhodná.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Mlieko
Pivo
Syr
Jogurt
Olej
Chlieb
Káva
Šunka
Pizza
Džús
Víno
Ryža
Smotana
Ananás
Jahody
Kečup
Orechy
Tvaroh
Vodka
Šalát

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Sintra

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.