Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Reserved
3/5

Reserved leták od 01.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Reserved leták

Reserved leták – štýlová voľba pre celú rodinu

3/5
Actual brochure

Obchody s módou Reserved sa tešia nielen na Slovensku veľkej obľube. Veď, kto by si nechcel dopriať kvalitné módne oblečenie za výhodné ceny. Neveríte, že kvalitné a moderné oblečenie, obuv, kabelky a módne doplnky môžu byť aj cenovo dostupné? Tak to ste ešte isto nečítali najnovší katalóg Reserved platný od 01.04.2024. Prelistovať si ho môžete tu.

V katalógu Reserved pravidelne nájdete najnovšie módne trendy v kombinácii s Reserved výpredajom. Tie najvýhodnejšie ponuky z Reserved výpredaja sa však vždy míňajú veľmi rýchlo. Sledujte preto s nami ponuku Reserved online a nenechajte si ujsť žiadny výpredaj či špeciálne zľavy.

Reserved oblieka strednú a východnú Európu

Shop

Poľský obchodný reťazec s oblečením Reserved založili v roku 1999 v Gdansku Marek Piechocki a Jerzym Lubiaňcem.  Reserved pôsobí v krajinách strednej a východnej Európy. Predajne Reserved nájdete napríklad v Českej republike, Rumunsku, Bulharsku, Estónsku, Litve, Ukrajine a Rusku. U nás môžete navštíviť predajňu Reserved napríklad v nasledujúcich mestách Žilina, Prešov, Martin, Poprad, Nitra, Bratislava.

Obchody Reserved sa nachádzajú najmä vo veľkých obchodných centrách a ich otváracie hodiny sa môžu líšiť. Odporúčame si ich pred návštevou predajne overiť na oficiálnej webovej stránke obchodu reserved.com. Nájdete tam aj kompletný zoznam obchodov Reserved na celom svete.

Katalóg Reserved obsahuje množstvo lákavých módnych ponúk. Napriek tomu ste si z neho nevybrali najnovší úlovok do svojho šatníka? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z Odev, obuv a šport. Ponuka v letákoch od Bonprix, Pepco, Sportisimo, Deichmann, Intersport, Takko, Kik, Baťa, Astratex a CCC vás možno osloví viac.  

Sortiment Reserved

Assortment

V predajniach Reserved nájdete štýlovú módu pre dámy, pánov aj deti. Či už hľadáte nadčasové kúsky, športovú módu alebo najnovšie módne trendy v predajni Reserved si určite vyberiete. Sortiment predajní Reserved je totiž vyskladaný tak, aby uspokojil aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Ľahko sa tu tak oblečiete do práce, na voľný čas aj na špeciálnu príležitosť.

A vďaka pravidelným Reserved výpredajom vás príjemne prekvapia aj ceny. Pretože kvalitné módne oblečenie, obuv a módne doplnky nemusia zruinovať vašu peňaženku. Ide to aj inak.

Nezabudnite však, že sledovať ponuku Reserved online je potrebné pravidelne. Len tak vám už neunikne žiadna špeciálna ponuka a výpredaj. Prelistujte si najnovší Reserved katalóg s názvom Reserved leták a poponáhľajte sa pre svoj vysnívaný módny kúsok aj vy.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Reserved

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.