Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Pro Elektro
3/5

Pro Elektro leták od 01.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Pro Elektro leták

Leták Pro Elektro

3/5
Actual brochure

Obchod Pro Elektro je medzi slovenskými zákazníkmi jedným z najznámejších. Aj vďaka tomu patrí k najúspešnejším obchodom na slovenskom trhu. V obchode Pro Elektro sa nestane, že by ste tu nezohnali čokoľvek z toho, čo práve potrebujete. A ešte aj ušetríte!  Leták Pro Elektro pravidelne teší zákazníkov novými a výhodnými akciami. Čo je pripravené od 01.04.2024? To si môžete pozrieť v letáku Pro elektro, ktorý nájdete tu.

Nový leták Pro elektro vychádza nepravidelne a platí vždy len pár dní. Vychytať všetky akcie Pro elektro môže byť zložité. Ale nie nemožné. Sledujte s nami ponuku Pro elektro online a už vám viac neunikne žiadna lákavá ponuka. Leták Pro Elektro leták už máte prelistovaný? Okrem letákov Pro elektro občasne pripravuje aj Pro elektro katalóg, v ktorom v porovnaní s letákmi, nájdete širšiu ponuku sortimentu. Sledovať Pro elektro pravidelne sa teda rozhodne oplatí.

Pro elektro - prvá slovenská sieť elektropredajní

Shop

Prvé zmienky o značke Pro elektro siahajú ešte do roku 2003. Prvá aliancia Pro elektro vznikla spojením 4 obchodných partnerov v roku 2004. V roku 2010 odkúpila alianciu Pro elektro spoločnosť K+B Elektro-Media, a tak vzniklo Pro elektro ako ho poznáme dnes. Pro elektro  tvorí 39 obchodných partnerov a 44 maloobchodných predajní. Nakupovať v predajni siete Pro elektro môžete napríklad v nasledujúcich slovenských mestách: Bardejov, Banská Štiavnica, Bytča, Čadca, Gabčíkovo, Gelnica, Košice.

Otváracie hodiny jednotlivých predajní Pro elektro sú rôzne. Kompletný zoznam predajní aj s ich otváracimi hodinami nájdete na oficiálnom webe spoločnosti proelektro.sk.

Letáky Pro elektro vyberajú široký sortiment elektroniky za výhodné ceny. Napriek tomu ste v letáku nenašli to, čo práve potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Elektronika. Aktuálna ponuka v Datart, Planeo Elektro, Euronics, Alza, MALL.sk, Okay, NAY Elektrodom, Whirlpool, ED Profi a ELSATEX, bude pre vás snáď zaujímavejšia.

Sortiment Pro elektro

Assortment

Sortiment predajní Pro elektro tvorí kvalitná biela a čierna technika a taktiež elektronika z oblasti foto a počítačov. Či už hľadáte vybavenie kancelárie alebo domácnosti, v Pro elektro na vás čaká pestrý výber.

Spoločnosť K+B Elektro-Media, ktorá je vlastníkom siete Pro elektro, je výhradným distribútorom značky ECG. Neveríte, že v predajniach Pro elektro na vás čaká pestrý výber za výhodné ceny? Tak to ste ešte isto nečítali najnovší leták Pro Elektro leták.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Pro Elektro

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.