Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Oriflame
3.5/5

Oriflame katalóg online » Apríl (4/2024) Aktuálny leták

Oriflame katalog

Oriflame katalóg – každé 3 týždne nové voňavé ponuky

3.5/5
Actual brochure

Nájde sa len málo ľudí, ktorí ešte nečítali Katalóg Oriflame 6 2024. Vďaka pestrej ponuke kozmetiky a skvelým cenám v tomto katalógu nájdete snáď všetko, čo práve potrebujete. tu nájdete ponuku aktuálneho Oriflame katalógu platnú od 16.04.2024.

Oriflame katalóg, ktorý vychádza každé 3 týždne, to je množstvo pravidelných, ale aj nových akcií. Okrem zľavami nabitého hlavného katalógu, Oriflame vydáva aj extra leták, v ktorom svojim fanúšikom ponúka súhrn tých najväčších zliav. Sériu hlavných a extra katalógov Oriflame dopĺňajú špeciálne katalógy s výnimočnými ponukami.

Na papierové Oriflame katalógy môžete zabudnúť. Teraz už môžete pohodlne sledovať aktuálnu ponuku Oriflame online. Prelistovať aktuálny katalóg si môžete tu .

Oriflame Slovensko prichádza s inováciami a rozširuje svoju ponuku o najnovšie trendy v oblasti kozmetiky a osobnej starostlivosti. V Katalóg Oriflame 6 2024 objavíte nielen tradičné, ale aj úplne nové produkty, ktoré sú v súlade s najnovšími trendmi v beauty priemysle. Oriflame extra ponuka, často obsahujúca limitované edície produktov alebo exkluzívne sady, je špeciálne navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám a prianiam zákazníkov hľadajúcich niečo výnimočné.

Pre tých, ktorí uprednostňujú pohodlie online listovania letákov, Oriflame na Kimbino.sk ponúka jednoduchý a rýchly spôsob, ako pristupovať k najnovším katalógom a ponukám. Bez potreby čakania na papierový katalóg môžete všetky produkty Oriflame prehľadávať online, čím ušetríte čas aj prostriedky a prispievate k ochrane životného prostredia. Vďaka tomu, že Oriflame katalóg je teraz dostupný online, môžete kedykoľvek a kdekoľvek objavovať inspiráciu pre svoju krásu a starostlivosť o seba.

Aj jeden nenápadný rozhovor môže toho veľa zmeniť

Shop

Nápad založiť kozmetickú spoločnosť Oriflame skrsol u zakladateľov počas bežného rozhovoru, v ktorom sa rozprávali o svojich snoch. Slovo dalo slovo, a ešte v tom istom roku (1967), bola uvedená na trh prvá produktová línia kozmetiky Oriflame. Jej zakladatelia, bratia Jonas a Robert af Jochnickovci, a ich priateľ Bengt Hellsten, trvali na tom, že žiadna ich kozmetika nebude testovaná na zvieratách. V tom čase išlo o priekopnícku myšlienku, a tak úspech na seba nenechal dlho čakať.

Katalógový predaj, aký u spoločnosti Oriflame poznáme dodnes, bol spustený v roku 1970. Prvý Oriflame katalóg vyšiel v náklade 1000 kusov a rýchlo si našiel svojich priaznivcov. V tomto roku bol na trh uvedený aj Zázračný balzam Tender Care, ktorý dodnes patrí medzi najpredávanejšie produkty spoločnosti.

Dnes má Oriflame po celom svete viac ako 3 milióny poradcov, vďaka ktorým pôsobí až v 60 krajinách sveta. Oriflame katalóg vychádza v 40 jazykových verziách.

Nepodarilo sa Vám nájsť na našej webovej stránke to, čo ste hľadali? Môžete prejsť na oficiálnu stránku obchodu sk.oriflame.com.

V iných obchodoch z kategórie Drogéria, kozmetika možno nájdete podobný tovar za nižšiu cenu. Vyskúšajte pozrieť aj Teta drogerie, dm drogerie, Avon, Mary Kay, Dedra, 101 drogerie, Notino, TEVOS drogérie, Retrogéria a Marionnaud.

Sortiment Oriflame

Assortment

Vo svojich katalógoch Oriflame ponúka široké portfólio zložené s viac ako 1000 inovatívnych produktov inšpirovaných Švédskom a prírodou.

Na vývoji vlastných značiek spolupracuje vo Výskumnom a vývojovom centre značky viac ako 100 skúsených vedcov. Vďaka tomu Oriflame pravidelne prináša svojim zákazníkom nové produktové rady alebo vylepšené zloženie už existujúcich produktov.

V ponuke Oriflame nájdete telovú aj pleťovú kozmetiku, vône, dekoratívnu kozmetiku, produkty starostlivostlivosti o vlasy, wellness a výživové doplnky a rôzny ďalší doplnkový tovar.

Medzi najznámejšie privátne značky Oriflame patrí pleťová starostlivosť Pure Skin, Essencials, New Age, Royal Velvet, dekoratívna kozmetika značky Giordani Gold, či vône Eclat, Elvie a Volare. Nepopierateľne najobľúbenejším produktom spoločnosti je legendárny Hojivý zázrak.

Tieto, ale aj ďalšie značky z portfólia spoločnosti, nájdete za výhodné ceny v najnovšom Oriflame katalógu, ktorý platí 07.05.2024 - 27.05.2024.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Oriflame

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.