Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Office Shoes
3/5

Office Shoes leták od 04.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Office Shoes leták

Office Shoes leták vyberá značkovú obuv za akciové ceny

3/5
Actual brochure

Office Shoes Slovensko sa teší na slovenskom trhu veľkej popularite. Pre mnohých sa stal tento obchod doslova synonymom nákupu značkovej obuvi za prekvapivo nízke ceny. Nie je ani divu. Veď leták Office Shoes je pravidelne plný zliav na značkovú obuv a ničím výnimočným nie sú ani Office Shoes výpredaje. Najnovší Office Shoes leták platný od 04.04.2024 ste už čítali? Napraviť to môžete tu.

Vďaka Office Shoes výpredaju si môžete kúpiť značkovú obuv so zľavami od 10 do 70 %. Tie najlepšie ponuky sa, samozrejme, vypredávajú neuveriteľne rýchlo. Nechcete, aby vám niekto vyfúkol váš vysnívaný módny kúsok? Sledujte s nami ponuku Office Shoes online a už vám viac neunikne žiadny výpredaj. Neváhajte, prelistujte si najnovší leták Office Shoes, a potešte sa novými módnymi topánkami ešte dnes.

Office Shoes obuje celú rodinu

Shop

Predajca značkovej obuvi Office Shoes vznikol v roku 1996. Dnes tvorí predajnú sieť spoločnosti viac ako 150 predajní v 9 svetových krajinách. Okrem Slovenska nájdete obuv Office Shoes v Poľsku, Českej republike, Maďarsku, Bosne, Srbsku, Slovinsku a Čiernej Hore. U nás nájdete predajňu Office Shoes napríklad v nasledujúcich mestách: Bratislava, Košice, Žilina, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica a Prešov.

Väčšina predajní sa nachádza vo väčších obchodných centrách a ich otváracie hodiny sa môžu jemne líšiť. Aktuálne otváracie hodiny a kompletnú predajnú sieť nájdete na oficiálnej webovej stránke obchodu officeshoesonline.sk. Taktiež tam nájdete aj e-shop Office Shoes, vďaka ktorému môžete nakupovať značkovú obuv aj z pohodlia domova.

Nenašli ste v katalógu Office Shoes svoje vysnívané topánky? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Odev, obuv a šport. Ponuka obuvi v letákoch od Bonprix, Pepco, Sportisimo, Deichmann, Intersport, Takko, Kik, Baťa, Astratex a CCC sa možno viac trafí do vášho módneho vkusu.

Sortiment Office Shoes

Assortment

V ponuke predajní Office Shoes nájdete pohodlné tenisky, módne balerínky, gumáky do nepriaznivého počasia aj snehule do závejov, slávnostné sandále či elegantné pánske poltopánky. Či už hľadáte kvalitnú obuv pre dámy, pánov alebo deti, návšteva predajne Office Shoes bude správna voľba.

Tešiť sa môžete na kvalitnú obuv známych značiek ako Napapijri, Timberland, Calvin Klein Jeans, New Balance, Vans, Blink, Polo Ralph Lauren, Puma, Tommy Hilfiger, Cross, DKNY a rôznych ďalších.

Stále váhate, či je nákup v Office Shoes pre vás tá správna voľba? Aktuálny katalóg Office Shoes s názvom Office Shoes leták vás rýchlo presvedčí. Vyberte si svoje nové topánky z Office Shoes ešte dnes.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Office Shoes

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.