Kimbino
Nitra x
Kimbino
Nitra x
REKLAMA
OBI
3.5/5

OBI Nitra leták od 01.04.2024 - Najnovšia akciová ponuka

Pobočky OBI v meste Nitra a okolí

Zobraziť všetky

Zdroj: here.com

Pobočky z kategórie v meste Nitra

Zdroj: here.com

Ďalšie letáky z kategórie

OBI Nitra letáky a informácie o obchode

Nitra - jedno z najväčších miest v Slovenskej republike. Je plné histórie, kultúry a krásnych pamiatok. Pre obyvateľov Nitri, ako aj pre návštevníkov je neustále čo robiť. Jednou z obľúbených činností obyvateľov sú aj nákupy a práve OBI je jedným z obľúbených miest.

Svoje pobočky má OBI prítomné na viacerých miestach po Slovensku. V Nitre nájdete OBI na adrese Chrenovská 1488/26, 94901 Nitra-Chrenová. Pre všetky ostatné pobočky v rámci Slovenska môžete nájsť informácie, ako adresy a otváracie hodiny na oficiálnej stránke obi.sk.

Obchod je otvorený od pondelka do nedele od 08:00 do 20:00.

Akcie a zľavy v OBI Nitra letáku

V každom meste sú špeciálne akcie a zľavy v obchodoch. A Nitra nie je výnimkou. V OBI Nitra letákoch nájdete široký sortiment produktov pre váš domov a záhradu. Okrem toho, OBI ponúka aj vlastné značky a produkty, ktoré sú vyrobené a navrhnuté priamo pre nich.

Zaujímavosťou je, že na našej stránke Kimbino.sk, nájdete aktuálny leták s názvom "OBI leták", ktorý obsahuje všetky zľavy a ponuky na produkty OBI v meste Nitra. Platnosť OBI Nitra letáku je od 01.04.2024. Pre viac informácií si ho môžete prekliknúť tu.

Často kladené otázky o OBI Nitra

1. Čo ak mám reklamáciu na produkt zakúpený v OBI v Nitre?

Na reklamácie máte 2 roky od zakúpenia produktu. V prípade reklamácie sa obráťte na najbližšiu pobočku OBI v meste Nitra alebo kontaktujte zákaznícky servis. Viac informácií o reklamáciách nájdete aj na oficiálnej stránke OBI.

2. Dokáže OBI doručiť nákup až domov v meste Nitra?

Áno, OBI má možnosť doručiť váš nákup priamo k vám domov. Túto službu však zatiaľ ponúkajú len určité pobočky, takže je potrebné sa informovať na mieste pri nákupe.

3. Ako môžem šetriť s OBI Bonus Kartou?

OBI ponúka pre zákazníkov Bonus Kartu plnú výhod. Je však len pre zákazníkov s ročným obratom nad 750€. Podľa výšky obratu tak môžete ušetriť na nákupoch v OBI od 3 - 10%.

4. Do kedy platí najnovší OBI Nitra leták?

Aktuálny leták platí v období 01.04.2024 - 30.04.2024 a môžete ho nájsť priamo tu.

REKLAMA
REKLAMA
Vyhľadávanie
Nitra x
Kimbino
OBI

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.