Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Merkury Market
3.5/5

Nový Merkury Market leták 02.04.2024 online → Výpredaj

Merkury Market leták

S letákom Merkury Market prerábate a zariaďujete ešte výhodnejšie

3.5/5
Actual brochure

Obchod Merkury Market môžeme smelo zaradiť k tým najznámejším medzi slovenskými zákazníkmi. Obchod ponúka v podstate všetko z oblasti stavebných materiálov a zariadenia domácnosti, čo potrebujete. A hlavne: za skvelé ceny. Akciu Merkury Market, platnú od 02.04.2024, nájdete tu.

V letákoch Merkury Market vyberá tie najlepšie akcie z rôznych oblastí stavebníctva a zariadenia domácnosti. Tešiť sa na nové letáky od Merkury Market môžete minimálne raz do mesiaca, no výnimkou nie sú ani príležitostné letáky so špeciálnou ponukou. Sledujte akcie Merkury Market online a nezmeškajte už žiadnu výnimočnú ponuku. Zariaďovať bývanie s Merkury Market sa oplatí. Presvedčte sa sami v najnovšom letáku Merkury Market Merkury Market leták.

Merkury Market – poľský odborník na stavebníctvo a bývanie

Shop

Obchodná sieť Merkury Market bola založená v roku 1991 v Poľsku. Už krátko po svojom vzniku sa obchody spoločnosti vo svojej domácej krajine tešili veľkej obľube a expanzia do zahraničia bola len otázkou času. Na Slovenskom trhu pôsobí spoločnosť Merkury Market od roku 2004. Predajne Merkury Market nájdete v nasledujúcich slovenských mestách Nitra, Poprad, Liptovský Mikuláš, Banská Bystrica, Michalovce a Prešov.

Väčšina predajní Merkury Market je otvorená od 8:00 do 20:00, no otváracie hodiny sa môžu medzi jednotlivými predajňami jemne líšiť. Aktuálne otváracie hodiny jednotlivých predajní nájdete na oficiálnej stránke predajcu merkurymarket.sk.

Ponuka obchodu je pestrá a leták Merkury Market vyberá naozaj lákavé ponuky. Nenašli ste napriek tomu v Merkury Market tovar podľa vašich predstáv? Skúste preskúmať letáky ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. Ponuka JYSK, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware, Mountfield a TESCOMA, bude možno výhodnejšia.

Sortiment Merkury Market

Assortment

Predajne Merkury Market ukrývajú viac ako 55 000 výrobkov. V ponuke nájdete tovar nielen pre individuálnych zákazníkov, ale aj sortiment, ktorý poteší menšie aj väčšie firmy podnikajúce v oblasti stavebníctva.

Pri výbere sortimentu sa spoločnosť zameriava na spoluprácu s poprednými výrobcami. Vďaka tomu tu nájdete bohatú paletu dlažieb a obkladov talianskej, nemeckej a španielskej kvality, pestrý výber dverí, okien, stenových panelov a laminátových podláh, ale aj najväčší výber lámp, lustrov, tapiet, závesov, drevenej galantérie, kobercov a sanitárnej techniky na trhu.

Merkury Market sa snaží dokonale naplniť potreby svojich zákazníkov, vďaka čomu si tu svoje nájdu vyhľadávači nízkych cien, ale vďaka špeciálnym predajniam Merkury Design aj tí, ktorí hľadajú unikátnosť a výnimočnú kvalitu.

Stále váhate či je Merkury Market tým pravým partnerom pri zariaďovaní vášho bývania? Akcie v najnovšom Merkury Market letáku Merkury Market leták vám s riešením tejto dilemy isto pomôžu. 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Gril
Kosačka
Posteľ
Matrac
Vankúš
Prikrývka
Komoda
Nočný stolík
Rošt
Pohovka
Sedačka
Kreslo
Stolík
Regál
Stôl
Stolička
Zásuvka
Kuchynská linka
Skrinka
Umývadlo

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Merkury Market

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.