Kimbino
Kimbino
REKLAMA
L&Š
3/5

L&Š leták Apríl 2024 > Farby laky online ponuka

L&Š leták

L&Š leták je plný farieb a výhodných cien

3/5
Actual brochure

Farby L&Š patria medzi jedny z najobľúbenejších farieb u nás. Okrem farieb v tomto obchode nájdete aj rôzne náradie, železiarstvo či iné pomôcky pre domácich kutilov, záhradníkov aj milovníkov áut. A to všetko vďaka pravidelným akciám a zľavám za výhodné ceny.

Kompletnú ponuku nájdete v L&Š katalógu. A veruže je z čoho vyberať. Aká špeciálna ponuka na vás čaká v L&Š farby laky od budúceho týždňa?  To si môžete pozrieť na našej webovej stránke.

Nezabudnite. Nový L&Š katalóg vychádza každý mesiac a vždy je nabitý výhodnými ponukami. Nenechajte si preto ujsť žiadnu z nich a sledujte ponuku tohto obchodu pravidelne.

 

L&Š – všetko pre vašu domácnosť, záhradu aj vás

Shop

Slovenská spoločnosť L&Š farby laky sa už od roku 1993 špecializuje na predaj farieb a ďalšieho sortimentu z oblasti náradia, bývania, stavebnín či drogérie. Obchod založili páni Ján Lipovský a Roman Ševčík v priestoroch o rozlohe 40 m2 na ulici Mlynská v Nitre. Spočiatku sa zameriavali prevažne na obchodnú činnosť v oblasti farieb, maliarskych potrieb, PVC podlahovín a drogérie.

V roku 1997 L&Š rozšírilo svoju činnosť aj o veľkoobchod a postupne sa taktiež rozširoval aj ponúkaný sortiment. 

Nakupovať L&Š farby aj ďalšie produkty spoločnosti môžete prostredníctvom kamenných predajní aj cez internetový obchod s osobným vyzdvihnutím v Topoľčanoch alebo v Košiciach. 

Kamennú predajňu L&Š farby laky, kde vám okrem iných služieb aj namiešajú farby presne na mieru, nájdete v nasledujúcich mestách Nitra, Košice a Topoľčany.

Kompletnú predajnú sieť spoločnosti, otváracie hodiny jednotlivých predajní a všetky potrebné informácie o nákupe si môžete pozrieť na oficiálnom webe spoločnosti farby.sk.  

L&Š farby laky ponúka široký výber rôznych druhov farieb, náradia, železiarstva či drogérie. Napriek tomu vás ponuka L&Š neoslovila? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. Akciová ponuka v JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield vás možno zaujme viac.

 

Sortiment L&Š

Assortment

Ponuku spoločnosti L&Š už dávno netvoria len farby a laky, aj keď sú stále kľúčovým produktom tohto obchodu. Vďaka tomu tu nájdete širokú ponuku farieb na steny, drevo, kov, aj rôzne špeciálne farby a doplnky potrebné na riedenie, miešanie aj nanášanie farieb.

Svoj nákup však môžete rozšíriť aj o produkty z oblasti železiarstva (skrutky, kartáče, náradie...), drogérie (prostriedky na pranie, kozmetiky, čistiace prostriedky...), záhrady (bazény, dekorácie, grily...) či auto moto (kozmetika, kvapaliny, doplnky...). Jednoducho kúpite tu všetko, čo môžete potrebovať na starostlivosť o domácnosť, záhradu, motorového tátoša aj seba. A vždy za špeciálne ceny.

Katalóg L&Š L&Š leták je plný zaujímavých ponúk, ktorým je ťažké odolať. Vybrali ste si z neho aj vy to pravé pre seba, domácnosť, záhradu alebo auto? 

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
L&Š

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.