Kimbino
Kimbino
REKLAMA
LR
3/5

LR katalóg kozmetiky Apríl 2024 || Health & Beauty

LR kozmetika

LR katalóg prináša zaujímavé produkty pre krásu a zdravie

3/5
Actual brochure

Obchod LR si medzi slovenskými zákazníkmi rýchlo našiel svojich priaznivcov. Nie je sa ani čomu diviť. Produkty tejto značky sú známe vysokou kvalitou a výhodnými cenami. Pravidelne sa o tom môžete presvedčiť v novom LR katalógu, ktorý vychádza každý mesiac. Vybrať si z neho môžete zo širokej ponuky produktov z oblasti zdravia a krásy. Aké výhodné ponuky prináša aktuálny leták? To si môžete pozrieť tu.

Jednotlivé LR letáky majú zvyčajne platnosť 1 mesiac, ten aktuálny platí 01.04. - 30.04.. A hneď po skončení jeho platnosti sa môžete tešiť na nový LR katalóg nabitý novinkami a akciami. Sledovať ponuku LR sa preto určite oplatí pravidelne.

 

LR – rokmi overená nemecká kvalita

Shop

Kozmetická spoločnosť LR pochádza z Nemecka. Založená bola v roku 1985 v meste Ahlene. V tomto meste je zároveň dodnes sústredená väčšina výroby kozmetiky LR. Na začiatku sa spoločnosť zameriavala len na výrobu parfumov a kozmetiky určenej na starostlivosť o telo. Postupne však svoj sortiment rozšírila a expandovala aj za hranice Nemecka.

Už 4 roky po svojom vzniku bola kozmetika LR dostupná aj v Rakúsku, Holandsku, Grécku, Dánsku a Belgicku. Na Slovensku môžete produkty tejto značky nakupovať od roku 1997. U našich západných susedov bola kozmetika LR dostupná ešte o dva roky skôr, v roku 1995.

Malá nemecká spoločnosť sa tak postupne zmenila na obrovskú nadnárodnú spoločnosť, ktorá aktuálne pôsobí až v 29 svetových krajinách, zamestnáva 1200 interných zamestnancov a spolupracuje s 300 000 nezávislými partnermi.

Za svoj obrovský úspech vďačí LR najmä svojmu kultovému výrobku LR Aloe Vera Drinking Gél. Ten sa hneď krátko po svojom uvedení na trh (koniec 20. storočia) stal miláčikom množstva zákazníkov. Aj vďaka nemu dnes patrí LR medzi popredných expertov na výrobu produktov s výťažkami z Aloe Vera. Všetky dôležité informácie o nákupe v LR nájdete na oficiálnom webe predajcu lr-slovak.com.

Katalóg LR je nabitý množstvom zaujímavých produktov za ešte zaujímavejšie ceny. Napriek tomu ste si z neho nevybrali? Skúste pozrieť katalógy ďalších obchodov z kategórie Drogéria, kozmetika. Ponuka od Teta drogerie, dm drogerie, Avon, Oriflame, Mary Kay, Dedra, 101 drogerie, Notino, TEVOS drogérie a Retrogéria vás možno zaujme viac.

 

Sortiment LR

Assortment

Sortiment katalógov LR tvorí množstvo produktov zameraných na krásu a zdravie. Nájdete v nich výživové doplnky, esenciálne oleje, čaje, bylinkové extrakty, parfumy, dekoratívnu kozmetiku, kozmetiku na starostlivosť o pleť aj telo či vlasy, ale aj už spomínané kultové produkty s obsahom výťažkov z aloe vera.

Vďaka nákupu z katalógu LR si tak môžete dopriať rôzne originálne produkty za výhodné ceny. Nenechajte si ujsť žiadnu zo zaujímavých akcií na LR kozmetiku. Stačí s nami pravidelne sledovať LR katalóg a nič vám už neunikne.

Či už hľadáte šampón, sprchový gél, zubnú pastu, riasenku alebo vitamíny, nákup z katalógu LR bude tá správna voľba. A vďaka množstvu akcií si nielen že doprajete kvalitné produkty, ale ešte aj ušetríte. Neveríte? Tak to ste si ešte určite nepozreli najnovší LR katalóg.

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Krém
Parfém
Šampón
Kondicionér
Maska na vlasy
Maska
Peeling
Opaľovací krém
Telový krém
Krém na ruky
Sprchový gél
Zubná pasta
Ústna voda
Ruže

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
LR

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.