Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Kinekus
3/5

Kinekus leták od 02.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Kinekus leták

Kinekus leták ponúka domáce potreby a sortiment pre záhradu

3/5
Actual brochure

Obchod Kinekus môžeme smelo zaradiť k tým najznámejším medzi slovenskými zákazníkmi. Stal sa totiž na Slovensku jedným z lídrov trhu. V obchode Kinekus nájdete všetko, čo potrebujete do domácnosti. A navyše vždy za skvelé ceny. Kinekus leták je plný výhodných ponúk. Ten najnovší, platný od 02.04.2024, si môžete pozrieť tu.

Kinekus vydáva v priebehu mesiaca niekoľko letákov, ktoré vychádzajú nepravidelne. Okrem menších letákov obchod vydáva aj Kinekus katalóg, ktorý je vždy zameraný na špeciálne ponuky napríklad na grilovanie alebo relax v záhrade. Sledujte Kinekus online, aby vám už neušla žiadna akciová ponuka. Leták Kinekus Kinekus leták ste už čítali?

Kinekus – malá lokálna firma, ktorá sa stala gigantom

Shop

Spoločnosť Kinekus založil v roku 1991 Štefan Súkeník. Už od svojho vzniku spoločnosť rýchlo rástla a postupne otvárala nové obchody naprieč Slovenskou republikou. Okrem vlastných obchodov Kinekus, ktoré sú napríklad v Trenčíne a Bratislave, spoločnosť od roku 2008 úspešne rozvíja aj franšízovú schému na Slovensku a svojim tovarom zásobuje ďalších 1500 obchodov, nielen na Slovensku, ale aj Európe a Ázii. Nakupovať v predajni Kinekus môžete v týchto slovenských mestách Prešov, Ružomberok, Bratislava, Prievidza, Žilina a Púchov.

Nakupovať tovar od Kinekusu môžete vo vlastných predajniach, franšízach, e.shope Kinekus aj v ďalších partnerských predajniach vo svete. Otvaracie hodiny Kinekus predajní a informácie o nákupe cez e-shop Kinekus nájdete na oficiálnom webe predajcu kinekus.sk.

Katalógy aj leták Kinekusu 2024 ponúkajú množstvo rôzneho tovaru za výhodné ceny. Napriek tomu ste v nich nenašli to, čo aktuálne potrebujete? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. V letákoch od JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield budete možno úspešnejší.

Sortiment Kinekus

Assortment

Sortiment Kinekus zahŕňa domáce potreby, sortiment do záhrady, krbové kachle a sporáky a ďalšiu vykurovaciu techniku. V sekcii Kinekus kuchyňa nájdete bohatý výber hrncov od smaltovanej klasiky až po moderné hrnce, taniere, príbory, no jedným slovom všetko vybavenie, ktoré vaša kuchyňa potrebuje.

Cieľom spoločnosti Kinekus je konkurovať ponukou tovaru zahraničným hobbymarketom. A zatiaľ sa jej to úspešne darí. Neveríte? Presvedčte sa sami v najnovšom Kinekus letáku Kinekus leták.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Kreslo
Stolík
Regál
Stôl
Záhradný nábytok
Lampa
Substrát
Autolekárnička
Hojdačka
Fóliovník
Kompresor
Pletivo

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Kinekus

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.