Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Kartago tours
3/5

Kartago Tours 2024 → Nové akciové ponuky na dovolenky

Kartago tours leták

Katalóg Kartago Tours uspokojí každého cestovateľa

3/5
Actual brochure

Cestovná kancelária Kartago Tours, známa svojou širokou ponukou rôznych druhov zájazdov za výhodné ceny, je obľúbenou voľbou pre mnohých Slovákov hľadajúcich ideálnu dovolenku. Tie najlepšie Kartago Tours ponuky platné od 15.04.2024 sú dostupné tu, kde nájdete first minute aj last minute ponuky, ako aj zvýhodnené podmienky pre cestovanie s deťmi.

Kartago Tours sa zameriava na poskytovanie jedinečných zážitkov a zájazdov, ktoré sú prispôsobené potrebám a želaniam svojich klientov. Bez ohľadu na to, či hľadáte relax na pláži, dobrodružstvo v exotických krajinách alebo kultúrne zážitky, CK Kartago má v ponuke niečo pre každého. Svoju aktuálnu ponuku a špeciálne akcie pravidelne aktualizuje na svojej webovej stránke kartago.sk, čím zabezpečuje, že jej klienti majú vždy k dispozícii najnovšie informácie.

Kartago Tours 2024 prináša nový rozmer pre plánovanie vašich dovoleniek. S kompletným a detailným Kartago tours katalógom, ktorý je k dispozícii online, si môžete ľahko vybrať svoju ďalšiu dovolenku z pohodlia domova. Kartago leták je skvelým zdrojom inšpirácie, ponúkajúc zaujímavé destinácie a zájazdy, ktoré možno predtým neboli na vašom radare.

CK Kartago sa vyznačuje vysokou kvalitou služieb, dôrazom na spokojnosť zákazníka a schopnosťou prispôsobiť zájazdy individuálnym požiadavkám. Ich cieľom je zabezpečiť, aby každá dovolenka bola nezabudnuteľným zážitkom. Či už plánujete rodinnú dovolenku, romantický pobyt alebo solo cestu, Kartago Tours má všetky nástroje a ponuky, aby vaša dovolenka bola dokonalá.

Nezabudnite pravidelne sledovať Kartago Tours letáky a katalógy, aby ste nezmeškali najnovšie ponuky a akcie. S Kartago Tours 2024 máte príležitosť objaviť svet na nových miestach a zažiť dovolenku snov.

Kartago Tours s vami cestuje po svete už viac ako 25 rokov

Shop

Cestovka Kartago pôsobí na našom trhu od roku 1994. Hlavným cieľom spoločnosti je prinášať svojim klientom pestrú ponuku zájazdov a kvalitné služby. Nie je preto žiadnym prekvapením, že v rokoch 2018 a 2019 získala cestovná kancelária Kartago Tours ocenenie za 3. miesto - NAJSERIÓZNEJŠÍ OBCHODNÝ PARTNER.

Nakupovať zájazdy z ponuky Kartago tours je možné online, prípadne prostredníctvom vlastných, alebo franchisových predajní naprieč celým Slovenskom. Vybrať vašu vytúženú dovolenku vám radi pomôžu skúsení pracovníci cestovnej kancelárie v jednej z 13 kamenných pobočiek CK Kartago. Nájdete ich napríklad v nasledujúcich mestách Prešov a Bratislava. Kompletný zoznam vlastných Kartago Tours cestovných kancelárií aj franchisových prevádzok a ich aktuálne otváracie hodiny nájdete na oficiálnej webovej stránke obchodu kartago.sk.

Ponuka Kartago Tours 2024 zahŕňa množstvo zájazdov v rôznych cenových kategóriách naprieč celým svetom. Napriek tomu ste s z ponuky CK Kartago nevybrali svoju dovolenku snov? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Cestovanie. Ponuka zájazdov od Satur, Turancar, TIP travel a Invia sa možno viac trafí do vášho vkusu či rozpočtu.

Sortiment Kartago Tours

Assortment

Cestovná kancelária Kartago prináša pestrú ponuku letných dovoleniek, lyžovačiek, poznávacích zájazdov či pobytov v exotických destináciách. V ponuke nájdete zájazdy s dopravou aj s možnosťou vlastnej dopravy do cieľovej destinácie.

Či už sa chystáte preskúmať neďaleké európske krajiny ako je susedná Česká republika, Taliansko, Francúzsko či Slovinsko alebo túžite po oddychu v horúcom Grécku, Turecku, Egypte či na Cypre v Kartago Tours na vás čaká pestrá ponuka zájazdov rôznej cenovej kategórie. Na výber máte z viac ako 96 000 zájazdov v 208 rôznych lokalitách.

V ponuke nechýbajú ani zájazdy za last minute akciové ceny či špeciálne zľavy pre deti. Pozrite si ponuku Kartago Tour 2024 v letáku s názvom Kartago tours leták a cestujte za oddychom hoc už aj zajtra. 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA

Ďalšie reťazce z kategórie Cestovanie

Vyhľadávanie
Kimbino
Kartago tours

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.