Kimbino
Kimbino
REKLAMA
John Garfield
3/5

John Garfield obuv 2024 | Aktuálny leták, výpredaj a akcia 1 + 1

John Garfield leták

John Garfield leták prináša štýlovú módnu obuv a koženú galantériu

3/5
Actual brochure

Katalóg John Garfield vám prináša exkluzívne ponuky na obuv a koženú galantériu, ktoré sú dostupné nielen v predajniach John Garfield, ale aj online, čím umožňuje nákupy z pohodlia vášho domova. Aktuálny katalóg John Garfield, platný od 30.03.2024, môžete preskúmať tu. Uistite sa, že ste pripravení, pretože jedinečné modely a štýly, ktoré John Garfield ponúka, sú tak lákavé, že si určite odnesiete viac, než ste pôvodne plánovali. Všetky ponuky John Garfield nájdete v aktuálnom letáku.

John Garfield je synonymom pre kvalitu a štýl, ale aj pre výhodné ceny. Pravidelné sezónne výpredaje a atraktívne akcie, ako je John Garfield obuv akcia 1 + 1, sú to, čo odlišuje John Garfield od ostatných. Pri tejto obľúbenej akcii si môžete vybrať jeden pár topánok alebo kabelku a druhý získate za zvýhodnenú cenu, čo je fantastická príležitosť obnoviť svoj šatník. Áno, naozaj čítate správne – jeden pár topánok či kabelku si zaplatíte a druhý získate zvýhodnene. To je neodolateľná John Garfield akcia 1 + 1. Nezabudnite preto s nami sledovať John Garfield letáky online nech vám už neutečie žiadna špeciálna akcia. Aj o výpredaji v John Garfield budete vďaka nám vedieť ako prvý. A to sa naozaj oplatí, keďže tie najlepšie kúsky sa vždy vypredajú neuveriteľne rýchlo.

Nezabudnite sledovať John Garfield online, aby vám neunikla žiadna špeciálna akcia. John Garfield akcia 2024 prinesie nové vzory, farby a modely obuvi, aby ste si mohli vybrať presne to, čo zodpovedá vášmu osobnému štýlu a potrebám. A keď príde na výpredaje, John Garfield obuv výpredaj je udalosť, ktorú si nemôžete nechať ujsť. Tie najlepšie kúsky sa vždy vypredajú rýchlo, takže je dôležité byť vždy v predstihu informovaný.

John Garfield obuv je nielen o kvalite a komforte, ale aj o tom, aby ste vyjadrovali svoj jedinečný štýl. Či už hľadáte niečo na každodenné nosenie alebo špeciálne príležitosti, v katalógu John Garfield nájdete obuv, ktorá splní všetky vaše očakávania a ešte viac. Tak neváhajte a nechajte sa inšpirovať najnovšími trendmi a ponukami, ktoré John Garfield má v ponuke. S John Garfield sa vaše kroky stanú nielen pohodlnejšími, ale aj štýlovejšími.

John Garfield už viac ako 150 rokov prináša najvyššiu kvalitu z oblasti koženej obuvi a doplnkov

Shop

John Garfield vznikol v USA v 2. polovici 19. storočia, oficiálne však predajca John Garfield začal svojej pôsobenie až v roku 1992. Už od svojho vzniku dbá spoločnosť na vysokú kvalitu ponúkaných výrobkov. Dôkazom je aj množstvo ocenení, ktoré za roky svojho pôsobenia John Garfield získal na domácich, ale aj medzinárodných podujatiach. Predajnú sieť John Garfield tvorí množstvo obchodov po celom svete. Nájdete ich prevažne vo veľkých nákupných centrách. U nás môžete kvalitnú obuv a ďalšie kožené výrobky od John Garfield nakupovať v nasledujúcich mestách Ružomberok, Liptovský Mikuláš, Žilina, Lučenec, Piešťany, Banská Bystrica a v mnohých ďalších.

Aktuálne otváracie hodiny jednotlivých obchodov John Garfield aj e-shop nájdete na oficiálnej stránke obchodu johngarfield.sk.

Nenašli ste v katalógu John Garfield svoj vytúžený kúsok? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Odev, obuv a šport. Ponuka obuvi a doplnkov v Bonprix, Pepco, Sportisimo, Deichmann, Intersport, Takko, Kik, Baťa, Astratex a CCC sa možno viac trafí do vášho vkusu.

Sortiment John Garfield

Assortment

Ponuku predajní John Garfield tvorí vychádzková, športová, spoločenská, dámska, pánska aj detská obuv, kabelky, tašky, opasky, športové vaky, pančušky, ponožky, silonky, dáždniky, šperky z chirurgickej ocele a striebra. 

Nájdete tu známe značky ako John Garfield, Polo Golden, Tamaris, La Vita, Starheight, Miss Rieker, Hackers, Marco Tozzi, Adidas a Caprice.

Pod značkou John Garfield sa ukrýva prvotriedna kvalita vyhotovená z kvalitných ušňových materiálov so zameraním na vysoký komfort a image. Starheight ponúka športovú obuv a oblečenie určené pre dynamických, športovo aktívnych ľudí bez rozdielu veku.

Celý sortiment John Garfield je vystavaný tak, aby si v ňom našli svoje malí i veľkí, športovci aj elegáni a zároveň ste si našli obuv do každého počasia aj domácnosti.

Tak čo, ktorý kúsok z aktuálneho katalógu John Garfield John Garfield leták rozšíri váš šatník? 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
John Garfield

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.