Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Intersport
3/5

Intersport leták od 10.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Intersport leták

Leták Intersport

3/5
Actual brochure

Len málokto nepozná obchod Intersport. Tento reťazec patrí medzi lídrov na slovenskom trhu. Široká ponuka kvalitného tovaru za skvelé ceny. Aj tým je obchod Intersport typický. Vždy tu nájdete všetko, pre čo ste do obchodu šli. Nová akcia? Tú pre svojich zákazníkov pripravuje Intersport pravidelne. Aké Intersport akcie na vás čakajú od 10.04.2024 ? To si môžete pozrieť v novom Intersport letáku. Nájdete ho tu.

Nové Intersport letáky vychádzajú nepravidelne. Udržať si dokonalý prehľad o akciách Intersport sa preto môže zdať byť zložité. Je to však jednoduchšie, než si myslíte. Sledujte  s nami intersport online a už vám neutečie žiadna Intersport akcia či výpredaj. Z najnovšieho Intersport leták ste si už vybrali svojich favoritov?

Intersport – odborník na športové potreby

Shop

Spoločnosť Intersport vznikla v roku 1968. Korporáciu Intersport tvorí 10 európskych nákupných organizácii. Nakupovať športovú výbavu v obchode Intersport vďaka tomu môžete vo viac ako 5500 predajniach v rámci 44 krajinách sveta. U nás môžete navštíviť Intersport predajňu v nasledujúcich mestách Bratislava, Vysoké Tatry, Martin, Košice, Prešov a Trnava.

Otváracie hodiny jednotlivých predajní  a ďalšie dôležité informácie o spoločnosti si môžete pozrieť na oficiálnom webe predajcu intersport.sk.

Leták Intersport  ponúka široký výber športových potrieb. Napriek tomu ste si z neho nevybrali? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bonprix, Pepco, Sportisimo, Deichmann, Takko, Kik, Baťa, Astratex, CCC a EXIsport. Ponuka v letákoch Odev, obuv a šport budete pre vás možno zaujímavejšia.

Sortiment Intersport

Assortment

Sortiment Intersport tvoria športové potreby rôznych známych značiek. Či už hľadáte výbavu na turistiku, cyklistiku, tímové alebo raketové športy, fitness, no jednoducho povedané akúkoľvek športovú aktivitu, v ponuke Intersport si ľahko vyberiete to, čo aktuálne potrebujete. Výber tých najlepších ponúk nájdete v aktuálnom Intersport letáku.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Taška
Tričko
Mikina
Bunda
Ponožky
Legíny
Ruksak
Lopta
Salomon

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Intersport

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.