Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Humanic
3/5

Humanic leták od 01.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

Humanic leták

Humanic leták prináša obuv na každú príležitosť

3/5
Actual brochure

Obchody s obuvou Humanic sú pre mnohých synonymom nákupu kvalitnej obuvi za výhodné ceny. Nie je preto žiadnym prekvapením, že predajne aj e-shop Humanic sú na Slovensku tak obľúbené. Veď, kto by nechcel dopriať svojim nohám to najlepšie a zároveň potešiť aj svoju peňaženku. Neveríte, že kvalitná obuv a kabelky môže byť aj cenovo výhodná? Tak to ste ešte isto nečítali najnovší Humanic katalóg platný od 01.04.2024. Napraviť to môžete tu.

V katalógu Humanic pravidelne nájdete najnovšie módne trendy v kombinácii s Humanic výpredajom. Tie najvýhodnejšie ponuky z Humanic výpredaja sa vždy vypredajú neuveriteľne rýchlo. Sledujte preto s nami ponuku Humanic online a nenechajte si ujsť žiadny výpredaj či špeciálne zľavy na kvalitnú obuv a kabelky. Aktuálny Humanic katalóg platí len 01.04.2024 - 30.04.2024. Pre horúce novinky z tohto katalógu by ste sa mali poponáhľať.

Humanic – rakúsky odborník na kvalitnú obuv a kabelky

Shop

Obuv Humanic vznikla ako dcérska spoločnosť rakúskej spoločnosti Leder und Schuh. Prvé obchody s obuvou Humanic boli otvorené vo Viedni v roku 1907. Na českom trhu pôsobí Humanic od roku 1992, u nás otvorili prvú predajňu Humanic o 2 roky neskôr. Dnes u nás nájdete predajňu Humanic v takmer každom väčšom meste a nakupovať Humanic obuv môžete aj prostredníctvom internetového obchodu. Predajne Humanic nájdete napríklad v meste Bratislava, Nitra, Žilina, Košice, Banská Bystrica a Prešov.

Ich otváracie hodiny sa môžu líšiť. Odporúčame si ich preto pred návštevou predajne overiť na oficiálnej stránke obchodu humanic.net. Nájdete tam aj kompletný zoznam obchodov Humanic na celom svete.

Katalóg Humanic obsahuje množstvo lákavých ponúk? Napriek tomu ste si z neho nevybrali svoje nové topánky či kabelku? Skúste pozrieť ponuku v letákoch ďalších obchodov z Odev, obuv a šport. Ponuka v Bonprix, Pepco, Sportisimo, Deichmann, Intersport, Takko, Kik, Baťa, Astratex a CCC vás možno osloví viac.

Sortiment Humanicu

Assortment

Okrem kvalitnej obuvi nájdete v Humanicu aj kabelky a doplnky (opasky, peňaženky...). A to všetko vo vysokej kvalite a aktuálnych svetových módnych trendoch. Sortiment Humanic-u je pestrý od obuvi na voľný čas, šport až po príležitostnú obuv a kabelky. Ľahko sa tu preto obujete na každú príležitosť.

Ponuka Humanic-u je starostlivo vybraná tak, aby uspokojil každého. Nájdete tu preto výrobky exkluzívnych značiek aj značiek strednej triedy. Tešiť sa môžete na známe značky ako sú Guess, Vagabond, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Mustang, Kate Gray, Tamaris či Bugatti.

Vďaka pravidelným Humanic výpredajom si tu máte možnosť kúpiť aj výrobky exkluzívnych značiek za výhodné ceny. A to už je ponuka, ktorá sa naozaj oplatí. Nezabudnite preto, že sledovať ponuku Humanic online je potrebné pravidelne. Ak ešte stále váhate, či bude Humanic obuv pre vás to pravé, rozhodovanie vám uľahčí najnovší katalóg Humanic s názvom Humanic leták.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
Humanic

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.