Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Farmasi
3/5

Farmasi katalóg Apríl 2024 kozmetika | Online leták

Farmasi kozmetika

Farmasi katalóg sa postará o vašu krásu a zdravie

3/5
Actual brochure

Spoločnosť Farmasi predstavuje jednu z najznámejších spoločností zaoberajúcich sa katalógovým predajom. Po celom svete má milióny zákazníkov a svojich verných zákazníkov si rýchlo našla aj u nás. Dôvodom je najmä vysoká kvalita produktov, široké portfólio a v neposlednom rade výhodné ceny. 

V katalógu Farmasi vďaka tomu každý druhý mesiac nájdete množstvo zaujímavých ponúk a noviniek. Čo si pre vás pripravilo Farmasi v aktuálnom katalógu? To si môžete pozrieť tu.

Nový Farmasi katalóg je vždy dostupný koncom mesiaca a platí 2 mesiace. Aktuálny leták Farmasi má platnosť 01.03. - 30.04.. Po jeho skončení bude opäť dostupný nový Farmasi katalóg. Celkovo sa môžete tešiť na 6 zaujímavých Farmasi katalógov ročne.

Sledujte s nami ponuki Farmasi online a nepremeškajte žiadny z nich.

 

Farmasi – kozmetika vyrábaná v srdci tureckej prírody

Shop

Spoločnosť Farmasi vznikla v roku 1950 ako rodinná firma DR. Tuna a jeho blízkych. Spočiatku sa spoločnosť špecializovala najmä na sirupy proti kašľu, tabletky od bolesti a masážne krémy. DR. Tuna si dal totiž ako správny lekár predsavzatie priniesť ľuďom kvalitné a zdravé produkty. Úspech na seba nenechal dlho čakať a sortiment spoločnosti sa rýchlo rozširoval. Všetky produkty Farmasi sú dnes vyrábané v špičkovej fabrike obklopenej prírodou v Omerli v Istanbule.

Malá, rodinná spoločnosť, sa rokmi zmenila na veľkú nadnárodnú firmu, ktorej produkty sú dostupné vo vyše 120 svetových krajinách. Zakúpiť si ich je možné prostredníctvom predajnej siete pozostávajúcej z viac ako 50 000 predajných miest. U nás si môžete produkty Farmasi zakúpiť prostredníctvom MLM katalógového predaja.

Na túto formu predaja prešla spoločnosť od roku 2010 a aktuálne ju ponúka v 25 krajinách sveta. Nakoľko ale práve zmena formy predaja sa zaslúžila o rýchly nárast Farmasi, je pravdepodobné, že počet týchto krajín sa bude rýchlo zvyšovať. Všetky dôležité informácie o nákupe v LR nájdete na oficiálnom webe predajcu farmasi.sk.

V katalógu Farmasi nájdete množstvo zaujímavých produktov pre krásu a zdravie. Napriek tomu ste si v ňom nenašli to pravé pre seba? Skúste pozrieť katalógy a letáky ďalších obchodov z kategórie Drogéria, kozmetika. Ponuka v Teta drogerie, dm drogerie, Avon, Oriflame, Mary Kay, Dedra, 101 drogerie, Notino, TEVOS drogérie a Retrogéria bude pre vás možno zaujímavejšia.

 

Sortiment Farmasi

Assortment

Sortiment Farmasi tvorí viac ako 2 000 rôznych výrobkov od dekoratívnej kozmetiky, cez dentálnu hygienu a parfumy až po ekologické čistiace prostriedky. Všetky produkty sú vyrábané podľa vlastnej receptúry a pod vlastnými značkami.

Čistiace prostriedky a prostriedky na pranie napríklad nájdete v katalógoch Farmasi pod značkou Mr. Wipes. Značka Mr. C. Tuna zas skrýva rôzne esenciálne oleje a produkty s prírodnými výťažkami z rôznych rastlín.

Ponuka vo Farmasi katalógu sa pravidelne obmieňa. Pribúdajú nové produkty a menia sa zľavy. No či už hľadáte novú značku dekoratívnej kozmetiky, čistiacich prostriedkov alebo parfumov, nákup z Farmasi katalógu bude ten správny nápad. Veď sa len pozrite na tú pestrú ponuku v Katalóg Farmasi Marec & Apríl 2024. Dokážete jej odolať?

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Krém
Korektor
Púder
BB krém
CC krém
Bronzer
Lícenka
Rozjasňovač
Štetec
Očné tiene
Ceruzka na oči
Lesk na pery
Šampón
Kondicionér
Maska na vlasy
Lak na vlasy
Tužidlo na vlasy
Maska
Peeling
Pena na holenie

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.