Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Dormeo
3/5

Dormeo leták od budúceho týždňa + ponuka na budúci týždeň

Dormeo leták

Dormeo leták premení vaše sny na skutočnosť

3/5
Actual brochure

Dormeo paplóny patria medzi jedny z najobľúbenejších. A to je len jeden produkt zo širokého portfólia, ktoré táto spoločnosť ponúka. Vankúše, matrace, paplóny aj obliečky môžete mať vďaka nákupu v Dormeo za výhodné ceny.

A navyše aj v špeciálnej kvalite. Dormeo je totiž známy inovátor, ktorý prichádza so špeciálnymi produktami, aké nenájdete nikde inde. A množstvo Dormeo produktov môžete vyskúšať a v prípade nespokojnosti vrátiť.

Aká špeciálna ponuka na vás čaká v Dormeo od budúceho týždňa?  To si môžete pozrieť na našej webovej stránke.

 

Dormeo – všetko pre kvalitnejší spánok

Shop

Slovinská značka Dormeo spadá pod portfólio známej spoločnosti Studio Moderna. Túto spoločnosť založili v roku 1992 Livija Dolanc a Sandi Češko. Prvým ponúkaným produktom bol dnes už legendárny Kosmodisk. Značka Dormeo rozšírila portfólio spoločnosti pred 20timi rokmi. Pod rovnakú spoločnosť patria aj ďalšie známe značky ako je TopShop či Delimano.

Zakúpiť si Dormeo paplóny, vankúše aj matrace môžete prostredníctvom kamenných predajní aj e-shopu. Predajňu Dormeo u nás nájdete v nasledujúcich mestách .

Kompletnú predajnú sieť spoločnosti, otváracie hodiny jednotlivých predajní a všetky potrebné informácie o nákupe nájdete na oficiálnom webe spoločnosti dormeo.sk.  

Dormeo vankúše a matrace sa tešia veľkej popularite. Známe sú výhodnými cenami a vysokou kvalitu. Napriek tomu vás ponuka Dormeo neoslovila? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok, záhrada. Akciová ponuka v JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield vás možno osloví viac.

 

Sortiment Dormeo

Assortment

Azda najznámejším produktom spoločnosti sú slávne Dormeo matrace. Ide o kvalitné matrace s pamäťovou penou, ale aj pružinami vyrobené z prírodných materiálov. Nemenej známy je aj Dormeo vrchný matrac, ktorý je určený na ochranu matraca a zároveň slúži aj ako pohodlný doplnok k matracu.

Ponuku Dormeo ďalej dopĺňajú Dormeo vankúše, medzi ktorými nájdete aj špeciálny chladiaci vankúš ako stvorený na horúce letné dni. Doplniť ho môžete Dormeo obliečkami a paplónmi a vybaviť si tak vďaka Dormeo celú svoju posteľ. Pretože práve kompletná výbava pre kvalitnejší spánok je základnou stavebnou jednotkou celej Dormeo ponuky.

A to ako pre veľkých, tak aj pre tých najmenších, ktorých môžete okrem kvalitného matraca a posteľného oblečenia potešiť aj Dormeo sovou. Ide o špeciálnu hračku, ktorej úlohou je priniesť upokojenie pred spánkom. Spánok vášho dieťaťka tak bude omnoho pokojnejší a zaspávanie rýchlejšie.

Aktuálnu ponuku Dormeo nájdete v Dormeo leták. Vyberte si z nej aj vy nový Dormeo matrac či paplón a doprajte si kvalitnejší spánok za výhodnú cenu. 

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.