Kimbino
Kimbino
REKLAMA
CBA Verex
3/5

CBA Verex leták od 02.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

CBA Verex leták

CBA Verex leták poteší vás aj vaše brucho

3/5
Actual brochure

Obchody CBA Verex si rýchlo našli svojich verných zákazníkov. Za výhodné ceny tu totiž vždy nakúpite všetky potraviny, ktoré hľadáte. Tento obchod si pre svojich zákazníkov pravidelne pripravuje rôzne akcie, ale aj súťaže za nákup o skutočne zaujímavé ceny. Aktuálny leták CBA Verex vás určite presvedčí, že v tomto obchode vedia čo robia. Pozrieť si ho môžete tu.

CBA letáky sú každé dva týždne nabité novými akciovými produktami. Akciový sortiment je vždy starostlivo vyskladaný tak, aby si v ňom našiel to pravé pre seba každý zákazník. Okrem veľkého letáku CBA Verex pravidelne vydáva aj špeciálne víkendové ponuky a katalóg CBA Verex Horeca.

Jednotlivé letáky CBA Verex platia rôzne, najčastejšie však dva týždne, alebo špeciálne ponuky len počas víkendu. Aktuálny leták CBA Verex má platnosť 04.04. - 17.04..

 

CBA Verex – výhodné pre bežných zákazníkov aj veľkoodberateľov

Shop

Sieť obchodov s potravinami CBA Verex vznikla zlúčením viacerých menších maloobchodných prevádzok. Patrili medzi ne napríklad Zdroj Liptovský Mikuláš a Verex. Spoločnosť tvorí franšízu známej spoločnosti CBA. 

Spočiatku sa zameriavala prevažne na veľkoobchodnú činnosť, no postupne otvorila aj vlastnú sieť maloobchodných diskont marketov a predajní v rámci Oravy a Liptova. Navštíviť predajňu CBA Verex vďaka tomu môžete napríklad v týchto slovenských mestách .

Kompletnú predajnú sieť spoločnosti, otváracie hodiny jednotlivých predajní a všetko dôležité o nákupe v CBA Verex nájdete na oficiálnom webe spoločnosti cbaverex.sk.

V letáku CBA Verex je dostupných množstvo akcií na potraviny známych značiek aj potraviny vlastnej značky. Napriek tomu ste si z neho nevybrali? Skúste si pozrieť aj letáky ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety. Ponuka v letákoch Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Libex, Metro, KON - RAD, Koruna a COOP Jednota vás možno osloví viac.

 

Sortiment CBA Verex

Assortment

Sortiment CBA Verex tvoria bežné potraviny ako mliečne výrobky, mäso a mäsové výrobky, múka, cukor, vajcia, sladkosti, alkoholické aj nealkoholické nápoje a množstvo ďalších produktov. A to všetko od známych značiek alebo pod vlastnou značkou CBA.

Napriek menšej veľkosti jednotlivých obchodných prevádzok nájdete v každej skutočne pestrý výber a nemusíte sa báť, že by ste odišli naprázdno. A vďaka pravidelným akciám neodíde naprázdno ani vaša peňaženka.

Sledujte s nami pravidelne CBA Verex leták a nenechajte si viac ujsť žiadnu výhodnú ponuku. A rovnako sa nezabudnite pri návšteve prevádzky informovať aj o zaujímavých súťažiach, ktoré CBA Verex organizuje pre svojich zákazníkov.

Či už hľadáte základné potraviny, alebo chutné delikatesy, návšteva potravín CBA Verex nebude krok vedľa. Nakúpite tu všetko, čo potrebujete a vďaka pravidelným akciám ešte aj ušetríte. Neveríte? Aktuálny leták CBA Verex vás o tom rýchlo presvedčí.

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Káva
Víno
Smotana
Gin
Chipsy
Kečup
Vodka
Korenie
Coca cola
Soľ
Hus
Grep
Cola
Rum
Smotana na šľahanie
Kapusta
Baileys
Birell
Borovička
Budiš

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.