Kimbino
Kimbino
REKLAMA
CBA Komfos
3/5

CBA Komfos leták od 04.04.2024 + ponuka na budúci týždeň

CBA Komfos nákup potravín

CBA Komfos leták prináša výber kvalitných potravín za výhodné ceny

3/5
Actual brochure

Obchod CBA Komfos si na slovenskom trhu rýchlo našiel svoje pevné miesto a teší sa popularite medzi množstvom zákazníkov. A bodaj by aj nie. Veď kde inde nájdete taký široký sortiment, za tak výhodné ceny? Stačí pravidelne sledovať CBA Komfos leták a váš nákup potravín bude zakaždým maximálne výhodný.

Nový leták CBA Komfos je dostupný každé 2 týždne. Okrem neho sa môžete tešiť aj na špeciálne akciové letáky s výnimočnými ponukami či veľký katalóg CBA Komfos s platnosťou až 1 mesiac. Najnovší CBA Komfos leták si môžete prelistovať  tu.

Okrem pravidelných akcií vám odporúčame sledovať aj rôzne zaujímavé súťaže, ktoré tento obchod organizuje a vybaviť si vernostnú kartičku, s ktorou nakupujete ešte výhodnejšie.

Letáky CBA Komfos majú rôznu platnosť, ale zvyčajne sú to minimálne dva týždne. Aktuálny leták CBA Komfos leták má platnosť 19.04. - 30.04..

 

CBA Komfos – zaujímavé ponuky pre bežných spotrebiteľov aj veľkoobchodníkov

Shop

CBA Komfos bol založený v roku 1998 v Prešove. Spočiatku sa spoločnosť CBA Komfos zameriavala len na predaj mliečnych výrobkov a čerstvým potravín, až neskôr bol sortiment spoločnosti rozšírený aj o ďalšie potraviny. Dnes ide o veľkú predajnú sieť so zameraním na malo a veľkoobchod.

Predajnú sieť spoločnosti aktuálne tvorí viac ako 40 maloobchodných prevádzok a veľkoobchodná prevádzka Cash & Carry. Navštíviť predajňu CBA Komfos môžete napríklad v týchto slovenských mestách Spišská Nová Ves.

Všetky dôležité informácie o nákupe v CBA Komfos, kompletnú predajnú sieť a otváracie hodiny obchodov si môžete pozrieť na oficiálnom webe predajcu komfos.sk.

V aktuálnom letáku CBA Komfos je pestrá ponuka potravín známych značiek za akciové ceny. Napriek tomu ste si z neho nevybrali? Skúste pozrieť aj ponuku ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety. Ponuka v letákoch Lidl, Tesco, Billa, Kaufland, Terno, Libex, Metro, KON - RAD, Koruna a COOP Jednota vás možno osloví viac. 

 

Sortiment CBA Komfos

Assortment

V ponuke potravín CBA Komfos nájdete množstvo potravín a vybraný nepotravinový tovar. Za výhodné ceny tu môžete nakúpiť bežné potraviny ako múka, vajcia, chlieb, mliečne výrobky, ale aj rôzne sladené a nesladené nápoje a delikatesy.

Ponuka obchodov potravín CBA Komfos je vyskladaná tak, aby si z nej dokázal vybrať každý zákazník. Dostupné sú produkty známych značiek, ale aj výrobky pod vlastnou značkou CBA.

Pri nákupe v CBA Komfos sa preto nemusíte obávať, že by ste odišli s prázdnou nákupnou taškou. Sledujte s nami pravidelne CBA Komfos leták a ešte aj ušetríte.

Či už sa chystáte na malý nákup alebo veľký rodinný nákup, návšteva potravín CBA bude tou správnou voľbou. A vďaka pravidelným akciám, ktoré obchod organizuje, ešte aj ušetríte. Neveríte? Tak to ste ešte isto nečítali najnovší leták CBA Komfos. Rýchlo to napravte.

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Mlieko
Pivo
Syr
Jogurt
Olej
Chlieb
Káva
Šunka
Pizza
Džús
Víno
Ryža
Smotana
Ananás
Jahody
Kečup
Orechy
Tvaroh
Vodka
Šalát

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
CBA Komfos

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.