Kimbino
Kimbino

Prichádza Čierny piatok a s ním aj zľavy až do výšky 80 %! Ktorý obchod ponúka najvyššie zľavy? Čo sa skutočne oplatí kúpiť?

14. novembra 2019

Hoci sa minulý rok počas Black Friday na Slovensku nakupovalo najviac oblečenie, najlepšie ceny obchody tradične uvádzajú pri elektronike. Akciové zníženie cien až o 80 % ohlásili Alza.sk, Mall.sk aj Hej.sk. Kým na Mall.sk, Hej.sk, Andrea Shop a v Alze už akcia beží, ďalšie obchodné domy sa ju chystajú spustiť v najbližších dňoch. 

Odporúčame vám nakupovať najmä veľké položky, ktoré zvyknú zasiahnuť do rodinného rozpočtu a nekupujú sa často. Je predsa rozdiel ušetriť 50 % pri tovare za 50 eur a pri tovare za 500 eur. Veľké domáce spotrebiče, televízory, domáce kiná, počítače a notebooky patria medzi tovar, na ktorý si dlho sporíme a je nakupovaný len raz za čas.  Naplánujte si ich kúpu na čierny piatok a ušetrite nemalú sumu.  

Nákup elektroniky počas Black Friday

Jednou z takýchto vecí, ktorú používame denne, ale kupujeme raz za niekoľko rokov, je televízor. Na tento verný spoločník a zabávač mávame vysoké nároky a cena, ktorá ich spĺňa, tiež nebýva nízka. Pozrite si ponuku televízorov na Hej.sk počas Black Friday a iste si vyberiete. Na vybraný tovar je zľava až 59 %! Ak si chcete byť istí, že nakúpite skutočne dobre, vybraný typ televízora si porovnajte s ponukami iných online obchodov, ako je napríklad Mall.sk, Alza alebo Andrea Shop. V Mall.sk sa, napríklad, zľavy na televízory pohybujú od 15 % do 55 %. Navyše, ak pri nákupe online zadávate v Alze kód ZAPLATENEONLINE, budete mať dopravu zdarma.  

Ďalším pomocníkom, bez ktorého si dnes nevieme náš život predstaviť, je práčka. Aj tu je ponuka v online obchodoch bohatá a zľavy často až berú dych. Napríklad, pračku LG F104G1JCH2N teraz kúpite na Mall.sk so zľavou 40 % a, navyše, dostanete až 10-ročnú záruku na motor! Doprava zdarma je milým bonusom k cene. 

black friday

Nezabudnite na vianočné darčeky

Počas Black Friday nenakupujeme len veci do domácnosti, ale aj vianočné darčeky. Detských milovníkov lega potešia zľavy v Alze od 25 % až do 40 %. Vybrané lego stavebnice v zľave 20 % – 30 % ponúka aj Mall.sk. Ak neviete, čo by vašim najbližším urobilo radosť, nechajte si poradiť. Mnohé obchody, ako napríklad Hej.sk, Alza, alebo Mall.sk pre vás majú tipy na vianočné darčeky pre každého člena rodiny. Ak si neviete vybrať ani napriek bohatej ponuke a poradenstvu, zvážte nákup darčekových poukážok do Mall.sk – obdarovaný si tu po Vianociach za ne môže kúpiť to, po čom skutočne túži.  

Ak Black Friday plánujete využiť na nákup tovaru každodennej spotreby, potešíme vás. Obchody mysleli aj na takýchto zákazníkov a do ponuky zahrnuli tovar ako prací prášok, čistiace prostriedky, vysávače, veci pre dom a záhradu, ba aj chovateľské potreby. Lacno nakúpite plienky Pampers, upratovacie systémy Vileda, Kärcher čistič okien či produkty osobnej hygieny. 

Či sa rozhodnete pre nákup na Mall.sk, Alza, Hej.sk alebo inde, odporúčame vám prezrieť si okrem elektroniky, oblečenia a hračiek aj ponuku pre domácnosť a ďalšie akcie. Vďaka vysokým zľavám môže byť vaša finančná úspora skutočne významná a oplatí sa zvážiť kúpu, ktorú ste pôvodne plánovali až v neskoršom období.

Vyhľadávanie

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.