Kimbino
Kimbino
REKLAMA
Action
3/5

Action leták od 17.04.2024 - shop online, Slovensko

Action Slovensko

Action prináša týždennú dávku extra lacných produktov

3/5
Actual brochure

O obchode Action počul snáď každý Slovák. Tento obchod vstúpil na náš trh len na jar 2023, no hneď si našiel svojich pravidelných zákazníkov. Pre mnohých je totiž synonymum pre lacné a kvalitné nákupy.

Aké zľavy na vás čakajú v Action shop od 17.04.2024 si môžete pozrieť tu. Patrite aj vy k milovníkom výhodných nákupov za pár eur? Sledujte s nami ponuku Action online a nenechajte si ujsť žiadnu Action akciu. Sortiment tohto obchodu sa totiž pravidelne obmieňa, a preto by bola škoda prepásť nejakú výhodnú ponuku.

Vzhľadom na široký sortiment produktov, ktoré Action obchod ponúka, je Action leták neoceniteľným zdrojom pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitu za dostupné ceny. Od domácich potrieb, cez dekorácie, až po elektroniku a oblečenie, Action týždenná ponuka pravidelne predstavuje atraktívne zľavy, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Nový leták Action je k dispozícii online na Kimbino.sk, kde môžete pohodlne prechádzať aktuálne ponuky a plánovať svoje nákupy inteligentne a vopred.

Navštívením na Kimbino Action a získate exkluzívny prístup k najnovším ponukám a akciám, ktoré tento obchod ponúka. S Action online letákmi sa stávate súčasťou ekologickej komunity, ktorá preferuje digitálne letáky pred papierovými verziami, čím prispievate k ochrane životného prostredia. Zaregistrujte sa pre odber noviniek a buďte vždy informovaní o najnovšom Action letáku, ktorý prináša neustále meniace sa ponuky, ktoré zaručujú, že váš domov, šatník, či kuchyňa budú vždy vybavené tým najlepším. Nezabudnite, že s Kimbino.sk ste vždy o krok vpred, keď ide o online letáky.

Action – najrýchlejšie rastúci nepotravinový diskont v Európe

Shop

Za prevádzkou obľúbeného lacného DISKONTU Action stojí holandská spoločnosť. Tá založila ešte v roku 1993 svoj prvý obchod v malom holandskom meste. Úspech na seba nenechal čakať, a tak Action postupne expandoval aj do ďalších Európskych krajín. Nájdete ho napríklad aj vo Švajčiarsku, Španielsku, Českej republike či u nás. Predajnú sieť spoločnosti aktuálne tvorí viac ako 2500 obchodov.  U nás nájdete obchod Action v týchto mestách .

Všetky dôležité informácie o nákupe v Action shop nájdete na oficiálnej stránke predajcu action.com, kde nájdete aj otváracie hodiny jednotlivých obchodov.

Lacné produkty z Action sú veľmi obľúbené. Napriek tomu ste si z ponuky Action letáku nevybrali? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie JYSK, Merkury Market, Black Red White, Hornbach, Möbelix, OBI, IKEA, Orion, Tupperware a Mountfield. Akciová ponuka v Bývanie, nábytok, záhrada bude pre vás možno zaujímavejšia.  

 

Sortiment Action

Assortment

V ponuke Action máte na výber z viac ako 6000 produktov, ktoré sú ihneď k dispozícii za výhodné ceny. Vybrať si môžete z produktov zo 14 rôznych kategórií – napríklad potreby do domácnosti, pre zvieratá, pomôcky na šport či jedlo a nápoje.

K dispozícii máte starostlivo vybraný sortiment vlastných značiek, ale aj známych svetovo obľúbených značiek ako napríklad Philips, Panasonic, Dove alebo Rexona. Stálu ponuku tvorí len približne 30 % sortimentu. Ostatné produkty sa v ponuke pravidelne obmieňajú, pričom týždenne pribudne okolo 160 nových produktov.

Či už hľadáte potreby do domácnosti, na šport alebo pre domáceho miláčika medzi Action akciami si určite nájdete všetko, čo potrebuje. A to vždy za výhodnú cenu, nakoľko až približne 1700 produktov z ponuky Action stojí menej ako 1 €.

Celý sortiment je v letáku Action prehľadne rozdelený a ľahko si v ňom rýchlo nájdete to pravé pre seba. A ešte vďaka zľavám aj ušetríte. Dôkazom je aj najnovší leták, v ktorom nájdete množstvo produktov za špeciálne ceny. Nezabudnite však, že tie najlepšie ponuky sa rýchlo míňajú a neoplatí sa dlho otáľať. 

 

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino

Neexistujú žiadne pobočky

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.