Kimbino
Kimbino
REKLAMA
1day
3/5

1DAY leták od 18.04.2024 → Aktuálny online výber

1day leták

Leták 1day

3/5
Actual brochure

Snáď všetci slovenskí zákazníci poznajú obchod 1day. Vďaka dobrej ponuke má totiž na slovenskom trhu jednu z najsilnejších pozícií. Široká ponuka kvalitného tovaru za skvelé ceny. Aj tým je obchod 1day typický. Vždy tu nájdete všetko, pre čo ste do obchodu šli. 1day pre Vás pravidelne pripravuje nové akcie. Aké zľavy sa nachádzajú v najnovšom 1day letáku platnom od 04.04.2024 ? To si môžete pozrieť tu.

Nové 1day letáky vychádzajú nepravidelne. Udržať si dokonalý prehľad o nových akciách 1day sa preto môže zdať byť zložité. S nami to však bude hračka. Sledujte  1day online a už vám neutečie žiadna nová akcia. Najnovší leták 1day leták ste už čítali? Okrem letákov vydáva obchod 1day katalógy. Príkladom je 1day vernostný katalóg, ktorý ponúka množstvo výhod pre pravidelných zákazníkov.

1day – internetový obchod s alkoholom

Shop

Spoločnosť 1day vznikla v roku 2009. Už rýchlo po svojom vzniku získala stabilnú trhovú pozíciu a dodnes patrí medzi významné slovenské obchodné spoločnosti. Nakupovať tovar od 1day môžete prostredníctvom e-shopu a prevádzok spoločnosti. Navštíviť prevádzku 1day môžete napríklad v nasledujúcich mestách: Banská Bystrica, Bardejov, Bratislava, Čaňa, Humenné, Košice, Liptovský Mikuláš, Poprad, Prešov.

Otváracie hodiny jednotlivých prevádzok a všetky dôležité informácie o nákupe vo 1day nájdete na oficiálnom webe predajcu 1day.sk.

Leták 1day ponúka široký výber nápojov za výhodné ceny. Napriek tomu ste si z neho nevybrali? Skúste pozrieť ponuku ďalších obchodov z kategórie Auto Kelly, Tchibo, Fotolab, Dráčik, Dr. Max, AliExpress, PetCenter, Andrea Shop, BENU Lekáreň a ALLTOYS. Ponuka v Ostatné budete možno zaujímavejšia.

Sortiment 1day

Assortment

Sortiment 1day tvoria alkoholické a nealkoholické nápoje, energetické nápoje, kávu a ocot. Nakúpiť tu môžete alkohol bežných značiek aj prémiový alkohol za výhodné ceny. Či už sa chystáte nakupovať víno, brandy, whisky, vodku, likéry, tequili, gin, pivo alebo iné liehoviny 1day bude tou správnou voľbou. Nezabúdajme však, že tak ako v kamenných predajniach aj v e-shope platí, že predaj alkoholických nápojov je povolený len osobám nad 18 rokov. O tom, že nakupovať vo 1day sa oplatí, vás presvedčí aktuálny leták 1day leták.

Myslite zeleno, používajte Kimbino

Kimbino App
Tlačené letáky? Plná schránka? Krabice preplnené starými letákmi? To všetko predstavuje množstvo zbytočného odpadu, ktorý zaťažuje našu planétu. S nami takto už viac žiť nemusíte. Pridajte sa aj vy k ľuďom, ktorým záleží na osude našej planéty a vymeňte papierové letáky za ich elektronickú podobu. Namiesto listovania v papierovom letáku si otvorte webové stránky Kimbino.sk alebo stiahnite aplikáciu Kimbino. Rozšírite si tak svoje možnosti, ušetríte peniaze a tým, že letáky prezeráte online, pomôžete zachrániť veľa stromov. Ďakujeme, že ste s nami na rovnakej vlne ochrany životného prostredia a hlavne lesov.
REKLAMA

Najobľúbenejšie produkty na Kimbine:

Pivo
Víno
Smotana
Gin
Vodka
Whisky
Voda
Cola
Rum
Zlatý Bažant
Jar
Ballantines
Borovička
Bošácka slivovica
Fernet
Gambrinus
Hennessy
Karpatské brandy
Koniferum
Paprika

Ďalšie letáky z kategórie

REKLAMA
Vyhľadávanie
Kimbino
1day

Zaregistruj sa a využívaj výhody naplno.